laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: Alex Oltra/2020
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 09
de enero de 2020

2020 SERÀ L’ANY DEL TEATRE AL SERRANO

 

• El departament de Cultura inicia la programació teatral d’enguany amb dos espectacles d’alt nivell:
• “Desconcerto”. Jordi Purtí i l’Orquestra de Cambra de l’Empordà tornen a fusionar els imprescindibles de la música clàssica amb improvisacions i humor gestual. El divendres 24 de gener, a les 20.30 h.
• “MIEDO” és el nou espectacle del polifacètic i carismàtic cantautor Albert Pla, impregnat de gran impacte visual on la projecció és la gran protagonista. El dissabte 7 de febrer, a les 20.30 h.

El regidor delegat de Cultura, Nahuel González, acompanyat del director del Teatre Serrano, Joan Fuster, ha presentat aquest matí els primers espectacles del Teatre Serrano per a 2020. Una programació que promet ser d’alta qualitat, “que millorarà i també amb un contingut crític, que combina música i teatre amb artistes de primer nivell. I és que el 2020 volem que siga l’any de la gran aposta pel teatre. Teatre en valencià i per a tots els públics”, ha assegurat González.

DESCONCERTO

Així, el divendres 24 de gener, a les 20.30 h, arriba al Teatre Serrano Desconcerto. Després de l’èxit internacional de Concerto a tempo d'umore (Festival d'Edimburg i OFF del Festival d'Avinyó), que també es va representar a Gandia, Jordi Purtí i l’Orquestra de Cambra de l’Empordà tornen a fusionar els imprescindibles de la música clàssica amb improvisacions i humor gestual. A Desconcerto, Purtí fa una interpretació dels clàssics a través de 13 músics que es resisteixen a obeir la batuta del seu director, Carles Coll. Un divertit concert teatral pensat per a tots els públics.

MIEDO, D’ALBERT PLA

El dissabte 7 de febrer, a les 20.30 h, el polifacètic i carismàtic cantautor Albert Pla, junto a Raül Refree, presenta el seu nou espectacle Miedo, impregnat de gran impacte visual, on la projecció és la gran protagonista. Una idea original que es va estrenar a Buenos Aires i que compta amb la col·laboració de referents internacionals en les arts plàstiques i audiovisuals de primer nivell com Mondongo i Siete ojos.

El text proposa un viatge íntim i autobiogràfic per totes les etapes de l'home des de la infància fins més enllà de la vida terrestre carregat de sensacions, emocions i sentiments nascuts del fantasma que habita en la nostra ment, alimentat pels nostres pensaments: la por.

En aquesta peça de teatre musical, concert o recital teatralitzat, es convida a realitzar un repàs carregat d'ironia pels temors humans quotidians com ara la por a un mateix o el temor a la mort. Per a això, l'espectacle està molt marcat per la música i les cançons, que al costat dels textos teatrals i les tecnologies avantguardistes contribueixen a la creació d'un espectacle multimèdia de sorprenent bellesa poètica.

* Entrades ja a la venda a: instanticket.es.

D’altra banda, el regidor de Cultura ha confirmat que a finals de gener estaran acabats els treballs de climatització del Teatre Serrano, acompanyades de nous canvis i millores que s’aniran introduint.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.