laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Gandia
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 09
de enero de 2020

RESPOSTA SALVADOR GREGORI - IBI

 

• El regidor delegat d'Economia i Hisenda, Salvador Gregori, ha respost aquest matí les crítiques realitzades pel Partit Popular.

Gregori ha recordat als populars que el passat 28 de desembre es va publicar al BOE l'ordre de la Direcció General de Cadastre de la possible revaloració dels valors cadastrals per més de 1.000 municipis a tot Espanya i el percentatge aplicable en cada cas i que aquesta actualització és obligatòria com també ha succeït en els últims anys a conseqüència del pla d'ajust imposat pel Ministeri d'Hisenda.

L'edil ha lamentat que els populars "tornen a intentar confondre a la ciutadania. És aquest govern el que ve compensant aquesta mesura rebaixant el tipus impositiu a la mateixa quantitat perquè l'ajust no repercutisca en la butxaca dels ciutadans" i recordat que "en la mesura que la llei ho permeta, fent valdre el compromís electoral que aquest govern va assumir ja hem aconseguit baixar per dues vegades l'IBI en un 2,1%".

Finalment, Gregori ha demanat als populars que no es preocupen. "Ja ho vaig dir la passada setmana, una vegada que el Ministeri d'Hisenda tinga un titular, acudirem a Madrid, com ja hem fet, perquè les mesures de condicionalitat fiscal associades al pla d'ajust puguen permetre un major marge de reducció impositiva, que alleugerisca de forma notable la butxaca de la ciutadania".

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.