laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Xeraco
Fuente: Ayuntamiento de Xeraco
Valencia 07
de enero de 2020

QUEIXES PER "LLARGUES CUES" I "DOLENTA QUALITAT" DE L'ATENCIÓ EN EL CENTRE DE SALUT DE XERACO

 

• L'ajuntament de Xeraco ha presentat davant el Servei d'Atenció i Informació al Pacient una sèrie de reclamacions que els veïns i veïnes del municipi els han fet arribar a conseqüència de la "dolenta qualitat d'atenció" i les "llargues cues" que estan tenint lloc en el centre de salut de la localitat.

Des del govern local, conscients d'aquesta situació que els han transmés els ciutadans i ciutadanes de Xeraco, han emprés accions davant una qüestió que, tal com assegura la regidora de Sanitat, María José Castelló; "ens afectada a tots i totes".

Per part de la direcció han informat al consistori que "estem recaptant informació sobre aquest tema per a poder oferir-los una explicació a les seues denúncies". Apunten que "donada la complexitat en la recollida de les dades, és possible que es demore" la seua resposta.

* En aquest sentit, des de l'Ajuntament esperem la resposta del SAIP amb la finalitat d'oferir-los als nostres veïns i veïnes solucions referents a aquesta problemàtica. 

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.