laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: Alex Oltra/2020
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 07
de enero de 2020

MÉS DE 6.000 PERSONES VISITEN EL MERCAT D’ART DE FIRA MERCAT GANDIA

 

• El 37% dels visitants a la darrera de les 10 fires temàtiques de la primera edició era de fora de Gandia, sobretot de la resta de la Safor. Clients i expositors valoren amb un excel·lent la proposta.
• En global, més de 50.000 persones han passat pel nou espai del Mercat Municipal del Prado, el qual es prepara ja per a una segona edició de Fira Mercat Gandia. La programació es presentarà el pròxim dimarts 14 de gener, a les 20.30 h, a Foment AIC. L’acte, obert al públic, aprofitarà per a fer balanç d’aquesta primera etapa, que ha superat les expectatives.

El regidor delegat de Polítiques Econòmiques i Comerç, Ferran Martínez Mendoza, ha fet aquest matí un xicotet balanç de la darrera de les 10 fires temàtiques que han format la primera edició de Fira Mercat Gandia. Així, per Mercat d’Art, que es va desenvolupar del 27 al 30 de desembre i del 2 al 4 de gener, han passat més de 6.000 persones, de les quals un 63’25% procedia de la nostra ciutat. Ha augmentat respecte a fires anteriors el nombre de visitants de fora de Gandia, sobretot de la Safor (28’03%). De nou, la valoració ha estat excel·lent; Visitants i expositors han puntuat amb un 9.1 i un 9 sobre 10, respectivament, la proposta.

“Es tracta d’una altra experiència d’èxit. I això que era una fira diferent, perquè el producte que s’hi venia, art, no és l’habitual i sempre genera dubtes a priori. No obstant això, les vendes han sigut satisfactòries”, ha assegurat Martínez.

SEGONA EDICIÓ DE FIRA MERCAT GANDIA

Però Fira Mercat Gandia no s’atura i ja està enllestida la segona edició, que començarà a finals de gener. De fet, el pròxim dimarts 14 de gener, a partir de les 20.30 h, a Foment AIC està previst realitzar un acte obert on s’hi farà balanç d’aquesta primera edició, per la qual han passat més de 50.000 persones i es presentarà la nova programació.

“Hem encetat un camí sòlid de cara a la nova edició. Finalitza un cicle de prova, del qual corregirem les errades per millorar Fira Mercat Gandia. La segona edició tindrà també innovació i novetats”, ha assegurat el regidor de Comerç, qui ha avançat que s’hi obrirà també els diumenges al matí i les fires començaran divendres i no dijous a la vesprada com era habitual.  

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.