laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Foto de familia tras la recepción
Foto: Alex Oltra/2020
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 07
de enero de 2020

GANDIA RECONEIX ELS ÈXITS DELS EQUIPS CADET I VETERANES DEL REM CLUB NÀUTIC

 

• L'alcaldessa de Gandia, Diana Morant; i la regidora delegada d'Esports, Lydia Morant, han rebut aquest matí al despatx d'alcaldia a les representants dels equips veteranes femení i cadet femení del Rem Club Nàutic Gandia després d'haver destacat en tres campionats nacionals de rem celebrats a Benidorm, Astúries i Alacant.

Després de la recepció, Diana Morant ha declarat que "la nostra ciutat viu un gran moment del rem i elles són les encarregades de portar el nom de Gandia per tot el país" "Som una ciutat esportiva i saludable que fomenta la pràctica de tots els esports a tots els nivells i vosaltres sou una de les seues cares visibles en una disciplina que té com a entorn una referència de Gandia com és el mar".

L'alcaldessa va aprofitar la seua intervenció per a agrair a les esportistes, el cos tècnic i als familiars tota la feina i sacrifici que realitzen diàriament per destacar en competicions esportives. "En l'esport ningú regala res i en el cas de rem, l'equip i la companyerisme són vitals. Són valors que porteu dins i que exporteu a la resta de la ciutadania".

Nicolás Sirerol, entrenador del Club, va agrair la recepció i va voler destacar que el rem "és considerat com un esport al què és difícil accedir però no és així. Les portes del Club estan obertes a qualsevol persona que el vulga practicar". L'entrenador va voler destacar els bons resultats que està obtenint la secció femenina de rem de Club gràcies a l'esforç que realitzen totes les remeres i que ha finalitzat aquesta temporada amb excel·lents resultats.

Per la seua banda, Marga Iglesias, integrant de l'equip de veteranes ha destacat que "portem dos molt bones temporades que tenen al darrere gairebé deu anys de treball" i s'ha reafirmat en la idea que el rem "està obert a tothom i tenim la sort de tindre un entorn privilegiat on practicar-lo. És un esport molt bo no només per als joves sinó que també pot ser practicat per persones adultes i que aporta molts valors com la companyerisme a més de millorar la salut".

Finalment, Paula Chova, en representació de l'equip cadet femení, va explicar que ha estat una temporada complicada perquè "portem poc temps practicant rem i som sols 8 remeres per la qual cosa no ens podíem permetre faltar cap per poder competir".

"Des del primer moment ens vam comprometre a no deixar a l'equip penjat i això ens ha fet adonar-nos que som un gran grup que s'ha esforçat més encara per marcar la diferència amb la resta d'equips". 

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.