laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cartel anunciador recortado
Fuente: Ayuntamiento de Bellreguard
Valencia 07 de enero de 2020

BELLREGUARD ES CONVERTEIX EN SEU VALENCIANA DEL PROJECTE CULTURAL BARNASANTS

 

• El cantautor i guitarrista Quico Pi de la Serrà actuarà el 22 de febrer a la Casa de Cultura, en el primer dels tres concerts previstos enguany al poble.
• Àlex Ruiz: “Volem tornar la il·lusió al poble i que torne a ser un referent en l’agenda cultural”.
• Juanjo Giner: “Aquest és un projecte d’activisme cultural amb el qual compartim la necessitat d’activar el gran potencial revolucionar que té la cultura”.

Bellreguard es suma al projecte cultural en xarxa BarnaSants, que enguany compleix 25 anys i tindrà una primera cita al poble el 22 de febrer, amb un concert especial del cantautor i guitarrista Quico Pi de la Serra, a la Casa de Cultura. Bellreguard es converteix així en seu valenciana d’aquest projecte cultural de transformació social, i acollirà un total de tres concerts al llarg d’aquest any. Concerts que “aniran sempre relacionats amb qüestions de País, comarca i poble per fer-nos reflexionar, participar i ser protagonistes de les reivindicacions del nostre poble”, segons destaca el responsable de l’àrea municipal de Cultura Democràtica, Juanjo Giner.

Barnasants, que es desenvolupa enguany entre el 24 de gener i el 18 d'abril, és un "projecte d'activisme cultural amb el qual compartim la necessitat d'activar el gran potencial revolucionari que té la cultura com a ferramenta de transformació social", i Bellreguard pren la iniciativa d'incorporar-se a ell "des de la singularitat del País Valencià i l'arrelament al poble i la comarca per teixir complicitats en la vertebració dels territoris que compartim la mateixa llengua i cultura", afegeix el regidor. Prèviament a la cita del 22 de febrer a Bellreguard, el concert de Quico Pi de la Serra passarà per les Cotxeres de Sants, a Barcelona, i pel Teatre Principal de Palma de Mallorca.

Es tracta, en paraules de l'alcalde de Bellreguard, Àlex Ruiz, de "treballar perquè Bellreguard torne a ser un poble engrescat i engrescador que fou capaç de mobilitzar i d'atraure fins a 12.000 persones al nostre poble organitzant els ja històrics Aplecs de finals dels anys 70; perquè, i parafrasejant com bé canta Pi de la Serra, volem continuar veient el sol".

"Volem retornar la il·lusió a Bellreguard i que torne a ser en l'agenda cultural un referent, i amb el BarnaSants se'ns presenta una magnífica oportunitat", assenyala Ruiz, qui manifesta també l'agraïment municipal a Pere Camps, director del projecte, "per fer-nos partíceps al País Valencià".
 


Cartel anunciador

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2020 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.