laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: AyuXeraco/2019
Fuente: Ayuntamiento de Xeraco
Valencia 26
de diciembre de 2019

XERACO ACOMIADA ELS GOTS I BOTELLES DE PLÀSTIC

 

• L'ajuntament de Xeraco continua en el seu ferm compromís per complir els objectius mediambientals de l'Agenda 2030 i transformar l'administració local en una institució més sostenible i eficient.

El govern municipal pretén incentivar la no utilització de botelles i gots de plàstic fins a la seua completa desaparició. L'alcalde, Avelino Mascarell, junt amb els regidors i regidores; ha volgut repartir com a regal de Nadal algunes de les botelles entre els membres del personal de l'Ajuntament i l'oposició; i ha aprofitat per a recordar la importància de prendre mesures urgents contra el Canvi Climàtic, “encara que siga amb xicotets gestos com aquest, aconseguir que els nostres treballadors deixen a un costat les botelles i gots de plàstic, estem lluitant per un món i per un Xeraco més sostenible i net”.

Al costat de l'alcalde, li ha acompanyat Evaristo Salom, regidor de Medi Ambient, qui ha assegurat que "si una d'elles substitueix a totes les botelles i gots de plàstic que pot usar una persona a la setmana, la quantitat de plàstic que eliminem i deixem d'usar és realment gran”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.