laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Infografía del proyecto
Foto: AyulaFont/2019
Fuente: Ayuntamiento de La Font d'en Carròs
Valencia 20
de diciembre de 2019

RESULTAT DEL CONCURS DE REMODELACIÓ DE LA PLAÇA FRANCESC CARRÒS

 

• Acabat el període de votació popular del concurs de remodelació de la plaça Francesc Carròs, amb un total de 246 participants i amb 120 vots a favor, la proposta amb el lema “Els Xorros la Plaça del Poble” de l’autor Guillermo Pellicer Millet ha sigut la més votada.

D’acord amb les bases del concurs de remodelació de la plaça Francesc Carròs es declararà guanyadora la proposta que obtinga més puntuació sumant els punts atorgats pel jurat i el resultat guanyador de la votació popular, valorat aquest amb 2 punts. De la mateixa manera es coneixerà la segona proposta guanyadora.

El jurat tècnic del concurs podia votar un màxim de 6 punts per proposta atenent als criteris de “Proposta i solució urbana”, “Viabilitat tècnica i econòmica” i “Execució per fases”.

Per tant, resultat guanyador del concurs de remodelació de la plaça Francesc Carròs, amb una compensació econòmica de 5.000,00€, ha sigut la proposta amb el lema “La Badà” de les autores Carme Romero Forrat, Vanessa Morant Muñoz, Lara Monzó Juan i Elia Garcia Marco.

I en segon lloc, la proposta amb el lema “Els Xorros La Plaça Del Poble” de l’autor Guillermo Pellicer Millet, amb una compensació econòmica de 1.000,00€.

Des de l'ajuntament volem recordar que el concurs no és vinculant i que per tant no significa que vagen a dur-se a terme els projectes guanyadors.

* Per últim donar l'enhorabona als projectes guanyadors i les gràcies a tota la gent que ha participat.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.