laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la jornada
Foto: AyuBellreguard/2019
Fuente: Ayuntamiento de Bellreguard
Valencia 20
de diciembre de 2019

LA BIBLIOTECA DE BELLREGUARD DÓNA LA BENVINGUDA ALS XIQUETS I XIQUETES NASCUTS EL 2019

 

• Els menuts es van fer el carnet i van rebre un llibre de regal en un acte organitzat per la Regidoria de Cultura Democràtica.
• La Biblioteca Municipal de Bellreguard i la Regidoria de Cultura Democràtica van donar ahir la benvinguda als fills i filles nascuts al poble al llarg de l'any 2019.

Una benvinguda al món dels somnis i la imaginació que té la porta d'entrada en la Biblioteca, on podran descobrir i ser els protagonistes de mil i una aventures i on podran experimentar la infinitat d'emocions que desperten els llibres.

L'acte va servir també per fer el carnet de la Biblioteca als xiquets i xiquetes nascuts enguany, als quals se'ls va regalar un llibre, de manera que puguen començar a gaudir des de menuts del plaer i les emocions que es guarden en les seues fulles.

Per al regidor Juanjo Giner, "amb iniciatives com aquesta creix la família de la Biblioteca de Bellreguard i avancem en l'objectiu de convertir-la en segona casa, plena i vida de cultura, de tots els veïns i veïnes del poble".

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.