laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Estación de recarga
Foto: AyuBellreguard/2019
Fuente: Ayuntamiento de Bellreguard
Valencia 20
de diciembre de 2019

BELLREGUARD INSTAL·LA UNA ESTACIÓ DE RECÀRREGA PER A VEHICLES ELÈCTRICS AMB UNA AJUDA DE L’IVACE

 

• La instal·lació, amb una inversió de 9.218 euros més IVA, està ja operativa en la avinguda de la Mar.

Bellreguard disposa ja d'una estació de recàrrega per a vehicles elèctrics o electrolinera, ubicada en l'avinguda de la Mar, a l'altura de l'Ajuntament. La seua instal·lació ha estat possible gràcies a un ajut econòmic concedit per l'lnstitut Valencia de Competitivitat Empresarial (Ivace) a petició del mateix Consistori. L'obra ha consistit en la instal·lació d'una estació de recàrrega semirràpida d'accés públic per a vehicles elèctrics (tipus 2).

L'Ajuntament de Bellreguard, conscienciat amb el compromís internacional en matèria d'estalvi, diversificació energètica i respecte al medi ambient, va sol·licitar a l'Ivace l'ajuda per la posada en marxa de l'estació. L'ens depenent de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball va concedir la subvenció el passat 1 d'agost.

* La inversió total realitzada arriba als 9.218 euros (més IVA), dels quals 7.374 és la subvenció concedida per l'Ivace. L'Ajuntament de Bellreguard aporta la diferència.

Les característiques de l'electrolinera de Bellreguard són les d'una estació de recàrrega semirràpida d'accés públic. És a dir: amb una potència elèctrica disponible superior als 20 kW en corrent contin o altern; amb un ús exclusiu per a la recàrrega de vehicles elèctrics; accessible per qualsevol usuari; que no siga d'ús privat; i que estiga dotada del corresponent sistema de connexió del vehicle a la xarxa elèctrica per a la seua càrrega i gestió.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.