laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Infografía del proyecto
Imagen: AyuGandia/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 19
de diciembre de 2019

LES OBRES DE CONSTRUCCIÓ DEL COL·LEGI LES FOIES COMENÇARAN EN LA SEGONA MEITAT DEL 2020

 

• El centre comptarà amb una planta baixa i primera planta i albergarà tres aules d'Infantil, sis aules de Primària, zona esportiva-gimnàs i menjador tot i que s'ha contemplat una possible ampliació de les instal·lacions en el projecte en cas que fos necessari.

Diana Morant; Josep Alandete; i Carmen Fuster, han presentat aquest matí el projecte per a la construcció del Col·legi d'Educació Infantil i Primària Les Foies que, en breu, iniciarà la seua licitació, la qual cosa vol dir que si tot va bé les obres podrien començar la segona meitat de 2020 i finalitzar després de 15 mesos d'execució d'obres. El nou centre s'alçarà sobre una parcel·la municipal de 7.240 metres i tindrà una superfície construïda de 1.673 metres quadrats i serà licitat per un preu de quatre milions d'euros.

Es distribuirà en una planta baixa i primera planta i albergarà tres aules d'Infantil, sis aules de Primària, zona esportiva-gimnàs i menjador, tot i que s'ha contemplat una possible ampliació de les instal·lacions en el projecte en cas que fos necessari. També compta amb aules d'informàtica i de Música i l'edifici estarà dotat amb el nivell A d'eficiència energètica, i s'ha incorporat climatització eficient.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.