laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: Alex Oltra/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia
02 de diciembre de 2019

GANDIA CONTINUA CONCEDINT AJUDES COMPLEMENTÀRIES ALS AFECTATS PER L’INCENDI DE MARXUQUERA

 

• A pesar de trobar-se fora de termini, la Junta de Govern Local ha decidit atorgar quatre noves ajudes per a pal·liar els danys en infraestructures agràries i sobre béns i habitatges (no estructurals) per valor de 10.000 €.
• L’Ajuntament prorroga el conveni de col·laboració amb el Campus Gandia de la UPV per a la Càtedra de Turisme Intel·ligent. Per valor de 42.000 €.
• A petició de la regidoria de Gestió Responsable del Territori, l’Ajuntament aprova un conveni de 8.000 € amb la Comunitat de Regants de la Marjal per a l’adquisició d’un motor de reg.
• Aquesta setmana s’inicia la constitució formal de totes les Juntes de Districte de la ciutat.

Els Co-portaveus de Govern: el Vicealcalde, Josep Alandete, i el 2n Tinent d'alcalde, José Manuel Prieto, han comparegut hui davant els mitjans de comunicació per tal d’informar dels principals assumptes tractats a la Junta de Govern Local celebrada aquest matí.

Així, les ajudes als afectats per l’incendi de Marxuquera de 2018 ha tornat a centrar part dels punts tractats. I és que s’han complimentat 4 noves ajudes per a persones físiques i jurídiques: 4.650 € per a infraestructures agràries malmeses i 5.404 per a danys i béns en habitatges diferents a danys estructurals. “Des del govern local volem donar resposta a tots els afectats, a pesar que es van presentar aquestes sol·licituds fora de termini. Però no volem que ningú es quede enrere ni fora de l’únic termini obert. La nostra obligació és estar al costat dels afectats, sobretot, perquè encara sobraven diners per a les ajudes privades. Hem acceptat, fins i tot, dos recursos de propietaris que demanaven més diners”, ha explicat Prieto, qui ha recordat que l’executiu continua actuant sobre el terreny en la part pública (infraestructures, espais verds...).

D’altra banda, el segon Tinent d'alcalde ha anunciat la pròrroga del conveni de col·laboració amb el Campus de Gandia de la UPV per al desenvolupament de la Càtedra Gandia Turisme Intel·ligent, que es va signar el 27 de març de 2018. Per un valor de 42.000 €. “Això suposa també injectar al sector noves polítiques de turisme intel·ligent”.

Per la seua banda, Alandete ha explicat que la Junta de Govern Local, a petició de la regidoria de Gestió Responsable del Territori, ha aprovat un conveni amb la Comunitat de regants de la Marjal de Gandia per a l’adquisició, per 8.000 €, d’un nou motor de reg.

“També hem informat d’una sentència del TSJCV sobre el PAI d’equipaments de la platja que ens dóna la raó i no s’accepta l’anul·lació del procés urbanitzador. Sí que admet augmentar en 25.000 € la valoració que demanaven els recurrents”.

Finalment, el Vicealcalde ha recordat que aquesta setmana s’inicia la constitució formal de les Juntes de Districte dels barris. Hui es celebra la primera reunió al Centre Històric i demà dimarts a Marxuquera.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.