laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Foto de familia tras la visita
Foto: Jordi Estevan/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia
02 de diciembre de 2019

EL SERPIS URBAN ART PROJECT HOMENATJA ELS ANIMALS MORTS A L’INCENDI DE MARXUQUERA

 

• Els regidors de Gestió Responsable del Territori i Cultura, Alícia Izquiedo i Nahuel González, respectivament, acompanyats dels coordinadors del programa municipal d’art urbà Serpis Urban Art Project, Eloi Ángel i Sergio T. Amela, han visitat el nou mural que l’artista Ele Man està realitzant a l’entrada del Barranc de Borrell, una de les zones més afectades per l’Incendi de l’agost de 2018.

"Seguim treballant amb molta estima i molta cura en els nostres barris amb el Serpis Urban Project i, en aquest cas, la nostra Marxuquera, que està tornant a renàixer de les cendres.", ha assegurat González.

De fet, és un homenatge als habitants de la muntanya, representants per una rabosa, una geneta i un mussol, que van haver de fugir del foc o hi van morir. Les pintures aniran acompanyades d’un poema de Miguel Hernández.

"Volem dignificar el territori més afectat per l'incendi, i on es va iniciar un projecte molt bonic i engrescador com és Marxuquera Verda, amb un mural que representa la relació entre els animals i els seus boscos.", ha destacat Izquierdo.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.