laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la jornada
Foto: Alex Oltra/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia
02 de diciembre de 2019

MÉS DE 150 METGES RESIDENTS CELEBREN EL SEU CONGRÉS ANUAL A GANDIA

 

• Durant dos dies metges residents i especialistes en atenció primària procedents de tota la Comunitat Valenciana es van reunir a la nostra ciutat

El RH Hotel Bayren va acollir els dies 28 I 29 de novembre, les VIII jornades metges residents - II Jornades joves metges de família Semergen CV que van comptar amb la participació de 150 metges residents i 14 cases comercials.

La inauguració de les Jornades va tindre lloc el dia 28 i va comptar amb la participació de la regidora de Sanitat, Liduvina Gil; el Doctor Llisterri, President de la Societat; i la Doctora Zaira Correcher, Vice Presidenta de la Junta Autonòmica de la Comunitat Valenciana.

Durant les jornades es van celebrar tallers pràctics i dinàmics de qualitat amb grups reduïts; com el taller d'ecografia, exploració de l'aparell locomotor o oftalmologia. També es van desenvolupar sessions plenàries dels grans pilars de l'atenció primària; com respiratori o diabetis. Com a temes innovadors es van impartir tallers de seguretat del pacient i medicina legal o un Escape Room de respiratori.

Liduvina Gil va explicar les diverses iniciatives que des del seu departament s'estan desenvolupant en col·laboració amb el Departament de Salut de Gandia i l'Hospital Francesc de Borja.

"Estem molt contents d'albergar aquest tipus d'iniciatives, ja que suposen un factor de desestacionalització de la platja. Aquests congressos se celebren fora de la temporada estival i atrauen especialistes i professionals amb alt poder adquisitiu. Des del govern municipal seguirem apostant per aquest tipus de turisme, conegut MICE (Meetings, Incentives, Conventions and Exhibitions) perquè suposa un complement essencial per aconseguir que cada vegada més persones coneguen no només la platja de Gandia sinó tot el que la ciutat té per oferir" va declarar Gil qui ha remarcat la feina que s'està realitzant des del departament de Turisme amb l'assistència a Fires de turisme especialitzades en aquest àmbit.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.