laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: Alex Oltra/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 29
de noviembre de 2019

NOU TALLER D’OCUPACIÓ “PAISATGES DE GANDIA. DELS ULLALS A LA CIUTAT”

 

• L’inici previst és el 31 de desembre, amb una durada d’un any. Es tracta d’un programa mixt d’ocupació i formació per a 30 persones desocupades (majors de 25 anys) per mitjà de contracte, amb l’objectiu de procurar la seua qualificació professional i afavorir la seua inserció laboral. També preveu la contractació de 6 persones: equip directiu, docent i auxiliar administratiu. Gràcies a una subvenció concedida de 700.000 € per la Direcció General del Servei Valencià d’Ocupació i Formació (LABORA), de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

A través de 3 especialitats: Jardineria, Obra i Dinamització Cultural: Accions de dinamització, millora, manteniment i conservació del paisatge al paratge natural de l’Alqueria del Duc. Amb l’objectiu de preservar els recursos naturals i integrar-los juntament amb els elements culturals i històrics que té associats. També s’hi actuarà al parc d'Ausiàs March.
 

REQUISITS:

- Per a Jardineria i Obra, cap requisit addicional excepte demostrar nivell de competències de lectoescriptura.
- Per a Dinamització cultural: Estar en possessió del títol de Batxiller i/o certificat de professionalitat de nivell 3.

INSCRIPCIONS I SELECCIÓ:

- Alumnat: Servei LABORA Ocupació de Gandia (antic Servef). Del 2 al 5 de desembre.
http://www.gandia.es/aytg/Web_php/index.php?contenido=formInt&idForm=22&id=491 (página externa a este diario)
(ATENCIÓN - Página no SEGURA: No facilite sus datos personales ni económicos)

- Equip docent: Del 2 al 9 de desembre:
http://www.gandia.es/aytg/Web_php/index.php?contenido=formInt&idForm=22&id=490 (página externa a este diario)
(ATENCIÓN - Página no SEGURA: No facilite sus datos personales ni económicos)

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.