valenciadiario.com / valenciadiario.es

Diario digital Progresista / Ecologista / Solidario / Defensa del trabajador / Defensa del consumidor / Defensa de los animales


Momento de la presentación
Foto: AyuAlbaida/2019
Fuente: Ayuntamiento de Albaida
Valencia 29
de noviembre de 2019

ALBAIDA PRESENTA LA PORTA DEL NADAL

 

• Per primera vegada la ciutat comptarà amb una fira de Nadal i té la implicació del Mercat Municipal, ACISA i el teixit associatiu. Més de 32 paradetes i activitats lúdiques ompliran els carrers d’Albaida el 6 de desembre. S’ha dissenyat una imatge original on els Reis d’Orient són els protagonistes.

Albaida ha presentat la seua primera fira de Nadal hui al Mercat Municipal. Portarà per títol la Porta del Nadal i tindrà lloc el proper 6 de desembre des de les 11 h fins a les 20 h de manera ininterrompuda en el mateix Mercat i el seu entorn. A més, aprofitant l’avinentesa a les 19 h es farà una encesa oficial de les llums de Nadal.

Per part de l’ajuntament d’Albaida s’ha fet entrega del cartell oficial de la fira ha estat dissenyat per Safra Studio qui ha realitzat una il·lustració original on es poden veure els tres Reis Mags preparant l’arbre de Nadal i les seues llums. Amb aquesta imatge Albaida vol mostrar per una banda la seua estima i tradició al voltant de la figura de les Majestats Reials d’Orient i per l’altra el significat de la Fira. Una fita on es vol convidar a les poblacions veïnes a conèixer la ciutat i el seu impuls comercial, on poder arrancar les seues compres nadalenques tant en decoració com regals, dolços i d’altes productes d’estes dates.

Seran més d’una trentena de paradetes, una food truck, jocs tradicionals, tallers diversos com decoració, elaboració de Betlems i titelles, animació de carrer i moltes sorpreses que esta setmana anirà desgranant l’ajuntament d’Albaida.

L’alcalde d’Albaida Josep Albert i la regidora de Mercat i Comerç Local Pepita Vidal han fet entrega simbòlica del cartell a la presidenta d’ACISA Elisa Marrahí i al president del Mercat Municipal Ángel Soler. “Per a l’ajuntament és un orgull comptat amb un teixit comercial i associatiu tan actiu, als que els proposem un repte com este i es llancen de cap” ha declarat Albert, qui a més ha manifestat que “esta fira es converteix en la porta del Nadal, la porta del nostre centre comercial tradicional, amb la qual volem consolidar el teixit comercial i consolidar-lo com un dels nostres millors reclams”. Per la seua banda Vidal ha recordat la importància d’activar l’economia local, ja que “front a campanyes agressives de grans superfícies comercials, des d’Albaida hem de ser conscients que a Nadal hem de comprar al comerç local, on tenim la millor atenció i pel que ens coneixen en totes les comarques centrals com un comerç d’excel·lència.

 

• © valenciadiario.com © valenciadiario.es - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de valenciadiario.com, o de valenciadiario.es.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.