laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: Alex Oltra/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 28
de noviembre de 2019

GANDIA INICIA LES FESTES DE NADAL EL 5 DE DESEMBRE

 

• Eixe dia tindrà lloc la tradicional encesa de l’enllumenat de Nadal, que enguany té novetats, com ara un lluminós amb les lletres “Festes de Gandia”, que s’instal·larà davant la font de “l’Amorosa”, al passeig. Servirà també per donar la benvinguda a la Fira i Festes de Gandia. Canvia també l’enllumenat de la plaça Major amb una gran bola de Nadal, a l’igual que a altres grans ciutats, i s’instal·len garlandes lluminoses, que semblen catifes, al carrers Sant Francesc de Borja i Rausell...

• No s’augmenta la despesa, que és inferior a la d’altres ciutats, i s’arriba a tots els barris. S’ha agrupat la contractació de les llums de Nadal, d’enguany i l’any que ve, i les de la Fira i Festes de 2020, amb un cost de 135.000 €, en dues anualitats. S’estalvia i s’aconsegueixen millores vinculant contractes.

• Entre el 9 i el 10 de desembre es presentarà el Full de Nadal, amb totes les activitats previstes per a les festes d’hivern: es mantenen les tradicionals: Betlem, teatre familiar, Open Night, Mercat nadalenc, espectacles itinerants, corals, música, Cant de la Sibil·la, Jazz Dijous, donyets i patges del Pare Noel als barris, benvinguda Pare Noel, Sant Silvestre, Cavalcada de Reis...

S’INCORPOREN NOVETATS:

- Campanades de Cap d’Any a la plaça Prado i festa amb l’Orquestra Montecarlo (23.45 h – 04.00 h).
- Festa de Cap d’Any a la plaça Major amb els Dj Boccachico i Ley Dj (0.30 h – 03.00 h)
- Concert “El Messies de Händel”, amb l’orquestra Aido José Collado i Orfeó Valencià, el diumenge 15 de desembre, a les 20.30 h, a la Seu Col·legiata.

El regidor de Política Festiva i Escena Urbana, José Manuel Prieto, acompanyat del director General del departament, Joan Muñoz, han avançat aquest matí algunes novetats de la programació de Nadal a Gandia, que s’iniciarà oficialment el dia 5 de desembre, amb la tradicional encesa de llums de Nadal.

En primer lloc, hi haurà importants novetats pel que a l’enllumenat. I és que, tal i com ja es va anunciar, s’ha agrupat la contractació de les llums d’aquests Nadal, amb les de la F¡ra i Festes i el Nadal de 2020. S’ha licitat per un preu de 135.000 €, en dues anualitats, a l’empresa Ruano Group, SL. “S’aconsegueix un estalvi de la despesa, molt inferior a altres ciutats, s’introdueixen millores i s’arriba a tots els barris”, ha assegurat Prieto.

La primera novetat és la instal·lació d’un lluminós amb les lletres “Festes de Gandia”, davant la font de “l’Amorosa”, al passeig, que servirà també per a anunciar als visitants la Fira i Festes de Gandia. També es canvia l’enllumenat de la plaça Major amb una gran bola de Nadal, a l’igual que a altres grans ciutats i s’instal·len garlandes lluminoses, que semblen catifes, al carrers Sant Francesc de Borja i Rausell... Es manté l’enllumenat dels edificis públics i la passarel·la.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.