laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Actividades deportivas
Foto: AyuRòtova/2019
Fuente: Ayuntamiento de Ròtova
Valencia 28
de noviembre de 2019

NOVA ORDENANÇA A RÒTOVA PER A GENT AMB MOBILITAT REDUÏDA I NOUS PREUS PER A LES ACTIVITATS ESPORTIVES

 

• Ròtova aprovà, al ple ordinari celebrat al saló de sessions, una nova ordenança reguladora de les reserves especials per a vehicles que transporten persones discapacitades amb mobilitat reduïda’, que substitueix l’anterior.

L’ordenança té com a objectiu regular la creació de places, reserves d'aparcament i estacionament per a vehicles que transporten persones amb mobilitat reduïda a Ròtova. Els drets previstos en la present norma seran reconeguts a les persones discapacitades amb mobilitat reduïda i dificultat per a deambular i usar el transport públic. Per poder-hi accedir, cal estar en possessió de la targeta d'estacionament (TE) per a persones discapacitades amb mobilitat reduïda.

Al mateix ple, es van aprovar també els nous preus d’activitats esportives que s'imparteixen al municipi de Ròtova, dins de l’ordenança d’activitats esportives; en concret, es tracta de ioga, defensa personal, pàdel, futbol, estiraments i mobilitat per a persones adultes i multiesport per a xiquets i xiquetes.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.