valenciadiario.com / valenciadiario.es

Diario digital Progresista / Ecologista / Solidario / Defensa del trabajador / Defensa del consumidor / Defensa de los animales


Cartel anunciador recortado
Fuente: Projecte Microvinya l'Associació ElViArt
Valencia 27
de noviembre de 2019

"EL VERITABLE SIGNIFICAT D'ECONOMIA EN L'ECOSISTEMA EMPRESARIAL RURAL"

 

• Per acabar l'any en el projecte Microvinya l'Associació ElViArt organitza una conferencia itinerant amb el patrocini de Caixa Ontinyent que es donarà en 4 IES de les Comarques Centrals amb el títol: "El veritable significat d'ECONOMIA en l'Ecosistema Empresarial Rural".

EL CENTRES I LES DATES SON:

- 28 novembre 2019, 11:30h IES Jose Segrelles d'Albaida.
- 17 desembre 2019, 12:00h IES Professor Manuel Broseta de Banyeres de Mariola.
- 18 desembre 2019, 11:00h CIP FP La Costera de Xàtiva. i
- 19 desembre 2019, 12:00h IES Serra Mariola de Muro.
- Organitza: Marca Microvinya - Associació Elviart
- Col.labora. Paco Álvarez i Juan Cascant.
- Patrocina: Caixa Ontinyent Obra Social

Conferencies dirigides als alumnes de BAT, segón cicle d'ESO i altres joves ... d'esperit que vulguen assistir (mares, pares, professors i veïns)

Es tracta d'oferir i a la ciutadania i concretament als xavals una visió des de baix dels valors del mon rural i del camp, i de l'empresa xicoteta relacionada. Els estudiants en l'adolescència, al voltant dels 16 anys, estan en el moment que comencen a pensar i preguntar-se sobre: "a què van a dedicar-se en el futur per poder viure?".

I eixe es el moment de parlar los del verdader significat d'ECONOMIA, es a dir, de l'Administració de "Ta Casa". Ta Casa entesa com: Casa o Família, Barri, Poble, Empresa, Comarca, País, Estat, Planeta. Economia on cap la Dignitat humana, solidaritat, sostenibilitat, justícia social, democràcia, transparència, interacció, estima, honestedat, el medi ambient, la salut, el benestar, el coneixement, l'empatia, la felicitat, la tolerància, el progrés, la cultura , l'esforç, la dignitat, etc. La Conferencia dirigida als joves ... d'esperit.

* Paco Àlvarez el llicenciat en matemàtiques per la Sorbona, ha sigut Director General d'economía en l'anterior legislatura del Govern Valencià, subdirector de la borsa de Paris, i assessor financer, ha actuat en nombrosos programes de radio i tv nacionals com "La Bolsa y la vida" en rne, actualment condueix un blog del mateix nom i es impulsor i embaixador de l'Economia del Bé Comú en espanya.

* Juan Cascant ha segut delineant projectista i vitivinicultor fundador del Celler la Muntanya en Muro, ha organitzat dos congresos del minifundi com a defensas de l'ecosistema mediterrani. En l'actualitat es assessor de desenvolupament rural amb el Foment de l'Ecossistema Empresarial Rural per mig del projecte Microvinya, presideix l'associació ElViArt, i es impulsor de la posada en marxa d'un model econòmic fonamentat en la terra en la que vivim.


Cartel anunciador

 

• © valenciadiario.com © valenciadiario.es - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de valenciadiario.com, o de valenciadiario.es.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.