laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Caminos rurales
Foto: AyuAlquería/2019
Fuente: Ayuntamiento de l’Alqueria de la Comtessa
Valencia 27
de noviembre de 2019

L’ALQUERIA DE LA COMTESSA HA COMENÇAT EL CONDICIONAMENT DE CAMINS RURALS

 

• El projecte de condicionament de camins rurals que acaba de començar, ascendeix a uns honoraris totals de 33.165,29 euros per a la seua realització, i ha rebut una subvenció de 25.721,39 euros, per part de la Conselleria d’Agricultura, Pesca i Alimentació, que equival al 80% del total estimat pressupostat. De la resta es farà càrrec l’Ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa.

Aquest projecte té com a objectiu realitzar el condicionament del paviment asfàltic i la reposició dels trams més deteriorats, la neteja i el desbrossament de cunetes, i el reasfaltat dels camins objecte d’actuació, que són Camí Rabat-1 i Camí Rabat-2.

Aquests camins agrícoles municipals, que ja estan pavimentats, tenen trams on la capa d’asfalt està en males condicions com a conseqüència del pas del temps i les pluges, i l’objectiu principal és realitzar una millora permanent a base de ferms asfàltics.

A més d’açò, es netejaran els laterals del camí, es farà un escombratge mecànic de la superfície, reg d’adherència, re-perfilat de la superfície amb aglomerat de sots del camí, extensió i compactació de la capa de mescla bituminosa en calent.

També es contempla la demolició del paviment actual en les zones o trams més deteriorats per l’aigua i l’alçat de trapes de les conduccions enterrades en camins.

L’alcalde de l’Ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa, Voro Femenia, ha explicat que “totes les ajudes destinades al desenvolupament, millora de les zones rurals i naturals són molt importants per al nostre poble, ja que cal donar un bon servici i fàcil accessibilitat a les finques dels veïns per a poder desenvolupar correctament els treballs agrícoles”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.