laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Talleres de ocupación
Foto: AyuOliva/2019
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 27
de noviembre de 2019

OLIVA REP UNA SUBVENCIÓ DE 464.109 EUROS PER A POSAR EN MARXA EL TALLER D’OCUPACIÓ “CENTELLES OLIVA 5”

 

• El regidor d’Ocupació i Empresa, Kino Calafat, ha anunciat que es beneficiaran un total de 20 persones desocupades i es formaran en dues especialitats durant 12 mesos. També suposarà la contractació de cinc tècnics que exerciran de professors i personal directiu.

El Labora ha concedit a l’Ajuntament d’Oliva una subvenció per dur a terme un nou Taller d’Ocupació a la ciutat, amb el nom de “Centelles Oliva 5”. Es tracta de la cinquena fase del taller d’ocupació que es desenvolupa a la ciutat des de l’any 2014.

L’objectiu principal del taller és millorar l’ocupabilitat de persones en l’atur a Oliva, a través del projecte de millora de la vegetació natural i condicionament d’espais. També es procedirà al condicionament i remodelació del Vall de les Fonts i la conservació del parc públic de la muntanya de Santa Anna.

* El taller tindrà dues especialitats professionals, que són Repoblacions Forestals-Activitats auxiliars en conservació i Instal·lacions-manteniment de jardins i zones verdes.

Està adreçat a un total de 20 persones desocupades, 10 per especialitat, que gaudiran d’un contracte de formació i d’aprenentatge al llarg de dotze mesos (equivalent a 1.920 hores de formació), remunerat des del primer dia. “També suposarà la contractació de tècnics que exerciran de professors” explicava el regidor Kino Calafat. En concret, el personal tècnic i docent contractat serà un director, dos professors (un per cada especialitat) un professor de suport, i un auxiliar administratiu.

“L’objectiu és la millora de la qualificació professional de la persona beneficiària, i alhora afavorir l’aprenentatge d’un ofici que facilite la seua inserció laboral. De fet, el taller d’ocupació també compta amb un Pla d’Acompanyament a la Inserció, que es durà a terme al llarg dels tres mesos posteriors a la realització del taller” explicava el regidor.

Els alumnes destinataris del programa hauran de complir els requisits mínims següents: tindre vint-i-cinc anys o més, ser desocupat, és a dir persona demandant d’ocupació no empleada, registrada en el Labora, i complir els requisits establerts en la normativa d’aplicació per a formalitzar un contracte per a la formació i l’aprenentatge. Tindran la consideració de col·lectius prioritaris: dones, en especial víctimes de violència de gènere; persones amb discapacitat; persones en situació de risc/exclusió social; persones majors de 55 anys; persones amb baixa qualificació i persones en atur de llarga durada.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.