laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la regata
Foto: LIGASuma/2019
Fuente: Club Náutico Oliva (CNO)
Valencia 27
de noviembre de 2019

II REGATA DE FONS DE LA LLIGA SUMA DE BANC FIX

 

• Aquest diumenge 24 de novembre s’ha celebrat en aigües de la platja d’Oliva la II Regata de Fons de la Lliga SUMA de Banc Fix del Mediterrani.
• Després d’unes quantes temporades sense haver pogut fer-ho, tots els clubs de rem valencians pogueren trobar-se en una competició oficial a la nostra ciutat.

Les embarcacions que competien eren de la modalitat «Llaüt Valencià» i ho feien en el format de contrarellotge (amb eixides cada 30 segons) i sobre una distància de 5.000 metres en les categories femenines i masculines d’esportistes Veterans, Juvenils i Absoluts.

La cursa es va celebrar al llarg de tot el matí en un recorregut que en aquesta ocasió tenia com a escenari les platges de Burguera i Terranova. La línia d’eixida i de meta estaven situades a l’altura del braç del mateix CNO i els equips havien de recórrer una distància de 2.500 metres en direcció a Gandia per tal de virar sobre una boia de tornada.

A pesar que el fort vent va fer dubtar els organitzadors sobre la possibilitat de suspendre la prova i va ser el protagonista de la meteorologia, finalment es va poder dur a terme sense cap incident més remarcable que l’esforç afegit que suposa remar en aquestes condicions.

Aquesta segona regata de la lliga autonòmica va reunir un total de 51 equips i vora 500 esportistes. El CNO, a més d’organitzar-la, hi va participar en les categories Absolut Masculí, Veterà Femení i Veterà Masculí. Tot i que cap d’ells va poder pujar al pòdium, el balanç esportiu és molt positiu ja que després d’uns anys de menor activitat, la Secció de Rem afronta la temporada amb tres equips de competició.

D’altra banda, la prova comptà amb la presència de l’alcalde David González, la vice alcaldessa Ana Morell i les regidores Maria Josep Llorens i Yolanda Navarro que s’interessaren pel desenvolupament de la regata i per la situació del rem a Oliva.  

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.