laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: AyuGandia/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 27
de noviembre de 2019

EL GRAU DE GANDIA ACULL AQUEST DIVENDRES LA I MARXA SOLIDÀRIA "MOVEM EL GRAU"

 

• La iniciativa, organitzada pel col·legi Maria de los Ángeles Suárez de Calderón, està oberta a tota la ciutadania i partirà des de les dependències de la policia local del Grau a les 10 hores.
• Els beneficis de la marxa aniran destinats a Càritas i el Preventori.

La regidora delegada d'Educació, Carmen Fuster; el president de la Junta de Districte del Grau, Miguel Ángel Picornell; i la directora del col·legi Maria de los Ángeles Suárez de Calderón, Núria Martínez; han presentat aquest matí en roda de premsa la I Marxa Solidària "Movem el Grau" que se celebrarà el pròxim 29 de novembre.

Carmen Fuster ha afirmat que la iniciativa comptarà amb la col·laboració tant de la regidoria d'Educació com de la Junta de Districte del Grau atés que es tracta d'una iniciativa que "genera barri i potencia la cultura i l'esport".

Per la seua banda, Miguel Ángel Picornell va agrair la iniciativa del centre escolar. "Pensem que la millor manera de vertebrar el territori és amb iniciatives d'aquest tipus" on a més s'ha convidat a participar als altres centres de Grau com són el Juan XXIII, el Veles e Vents o Les Foies. "Aquest tipus de sinergies són necessàries, ja que el cor d'un barri o un districte és el seu teixit associatiu. Si no hi ha implicació de la ciutadania, no es generen activitats que a més de mobilitzar els estudiants, tenen una vessant solidària perquè es col·laborarà amb Càritas i el Preventori".

La marxa solidària partirà des de la zona pròxima a les dependències de la Policia Local de Grau a les 10 hores i arribarà fins a la plaça de la Marina per finalitzar al parc de l'alqueria de l'Oller.

Totes aquelles persones que vullguen participar realitzaran una donació d'un euro en endavant. Durant el recorregut hi haurà animació musical a càrrec dels alumnes i d'una banda de música del Grau.

Finalment, Núria Martínez ha explicat que la iniciativa naix d'una reflexió del professorat que considera important que els alumnes surten de les aules perquè "són els ciutadans del futur i han de saber que poden canviar la societat".

Martínez ha destacat que el projecte no només consta de la marxa solidària sinó que s'han organitzat activitats en paral·lel com un concurs de cartells i altres destinades perquè els estudiants coneguen els punts més importants del Grau i la seua història.

"Per a nosaltres és important fer barri i per això hem convidat a altres centres. Com més persones participen més diners podrem lliurar a Càritas i al Preventori per millorar la vida de les persones amb menys recursos". 

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.