laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: Alex Oltra/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 27
de noviembre de 2019

“PREPARA’T EL NADAL” DE FIRA MERCAT GANDIA OBRI TAMBÉ EL DIUMENGE

 

• Del 28 de novembre a l’1 de desembre, s’incorpora aquesta fira amb els elements necessaris per a decorar les festes nadalenques: peces de Betlem, arbres i flors, regals de Nadal, decoració de la llar... Amb tallers de manualitats per als més menuts.
• “Prepara’t el Nadal” també celebra el BLACK FRIDAY, amb ofertes i promocions.
• Tot i l’oratge, més de 2.700 persones van visitar la setmana passada la Fira de Xicotets Esdeveniments, augmentant el nombre de visitants de la comarca (17’36%) i d’altres zones (14’23%).

El regidor delegat de Polítiques Econòmiques i Comerç, Ferran Martínez Mendoza, ha presentat aquest matí una nova edició de Fira Mercat Gandia. “Prepara’t el Nadal”, la sisena de les 10 fires temàtiques, estarà dedicada a tots els elements necessaris per a decorar les festes d’hivern. Es desenvoluparà del 28 de novembre a l’1 de desembre, al Mercat Municipal del Prado. Obrirà dijous de 19 a 21 h. Divendres i dissabte, de 10 a 14 h i de 17 a 21 h. Com a novetat, obrirà també diumenge, de 10 a 14 h.

- Munta’t el Betlem (pressebre, figures, detalls...), a càrrec de l’Associació Betlemista de Gandia.
- Arbres i flors (flors i plantes nadalenques, ornamentació, corones nadalenques...), amb les Floristeries Arco Iris i Toni.
- Regala a Nadal (artesania, adorns, regals, llepolies i dolços de Nadal), amb la Fundació Espurna, el Baul de Luca i el Talleret de Carolina.
- Decora la llar (detalls, flors de Nadal, decoració...), amb Carlos Barber Deco.

* A més, s’hi ha programat manualitats per a xiquets, amb tallers de munta i pinta el teu Betlem, Pare Noel o les boles del teu arbre...
* “Prepara’t el Nadal” se suma també a la setmana del Black Friday amb ofertes i promocions per part dels expositors.

FIRA MERCAT VENÇ L’ORATGE

D’altra banda, el regidor de Comerç ha mostrat la seua satisfacció pels resultats de Fira Mercat – Xicotets Esdeveniments, que es va desenvolupar la setmana passada i que va tindre més de 2.700 visitants. “Tot i l’oratge advers, sobretot el vent fort, estem molt contents, perquè també era una fira molt especialitzada. A més, continuem augmentant el percentatge de visitants de fora de Gandia (32%): una 17,36% de la resta de la Safor, i un 14,23% d’altres comarques”.

De nou, s’hi va obtindre una puntuació excel·lent, que augmenta per part de visitants: 9’1 (9’5 les de fora de la Safor), i es manté per part dels expositors, amb un 9 sobre 10.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.