laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: Alex Oltra/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 27
de noviembre de 2019

FESTIVAL MUSICAL SOLIDARI PER A FINANÇAR TRACTAMENTS ODONTOLÒGICS AL SENEGAL

 

• El departament de Cultura inaugura un nou cicle de concerts en directe els dissabtes al matí, al Jardí de la Marquesa. El 30 de novembre, d’11.45 h a 14 h, hi actuen XDM+ i FUKUSHIMA.
• L’entrada és gratuïta, però s’hi pot col·laborar amb la consumició de refrescos i aliments, la compra de samarretes i altres productes de merchandising.
• L’ONG Waw Senegal desenvolupa el Projecte Tomboronkoto, que pretén adquirir material sanitari i medicació per tal d’oferir un servei bucodental en el País Bassari, al sud-est del Senegal, una de les zones més desafavorides.

El regidor delegat de Cultura, Nahuel González, acompanyat de Laura Martínez, de l’ONG Waw Senegal, i del músic Felipe Torres, han presentat aquest matí el primer concert musical solidari a benefici del Projecte Tomboronkoto (Senegal). Tindrà lloc el pròxim dissabte, 30 de novembre, d’11.45 a 14h, al Jardí de la Casa de la Marquesa. Hi actuaran els grups XDM+ (punk rock) i Fukushima. L’entrada és gratuïta, però s’hi pot col·laborar amb les consumicions de begudes i refrescos, aliments, la compra de samarretes i altres productes de merchandising.

PROJECTE TOMBORONKOTO

Sara i Laura són dentista i higienista dental, respectivament, de l’ONG Waw Senegal. Després de realitzar diversos viatges de voluntariat per l’Àfrica van decidir centrar esforços en ajudar, des del punt de vista odontològic, a la gent més desafavorida del Senegal, concretament a Tomboronkoto, a la regió de País Bassari, al sur-est. “Volem ajudar a la gent que no té res i si, per exemple, té mal de queixals no pot accedir a analgèsics i molt menys a assistència mèdica. Per tant, necessitem tan voluntaris, com ajuda econòmica per adquirir material sanitari i medicació per tal d’oferir-hi un servei bucodental que arribe al màxim de gent possible. La idea és poder anar-hi 2 vegades a l’any per a fer un seguiment dels tractaments”, ha assegurat Laura Martínez. En breu, l’ONG obria una pàgina web amb tota la informació sobre el projecte.

NOU CICLE DE MÚSICA EN DIRECTE

El festival musical inaugura un nou cicle de concerts de música en directe que el departament de Cultura vol realitzar els dissabtes al jardí de la Marquesa, d’11 a 15 h. Com a novetat, l’escenari es situarà a la part de darrer de la Casa de Cultura (zona quiosquet) per tal de poder protegir-se del fred.

* “Faig una crida a la ciutadania perquè vinga a gaudir de la bona música en directe i, alhora, col·labore en causes solidàries com la del Projecte Tomboronkoto”, ha conclòs González.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.