laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la jornada
Foto: AyuRòtova/2019
Fuente: Ayuntamiento de Ròtova
Valencia 27
de noviembre de 2019

RÒTOVA ACOMIADA LES ‘NITS BORDES’ 2019 AMB MÉS DE 45 PARTICIPANTS

 

• El passat 22 de novembre es va celebrar a Ròtova l'esdeveniment ‘Nits Bordes’ 2019, una iniciativa organitzada per la Mancomunitat de Municipis de la Safor, amb la col·laboració de la Generalitat Valenciana, GVA IVAJ, Calaix Jove La Safor i Consell dels Joves de Gandia.

A aquesta edició, més de 45 joves, dividits en 9 grups, van adentrarse a la Nau d’usos múltiples del municipi, transformada en la tumba de Tutankamon, on tindrien que descobrir un tresor ocult.

"Des del la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Ròtova, ens alegra la gran participació i el grau d’acceptació al voltant d’aquesta activitat per part de la gent jove de Ròtova i localitats veïnes.

Un gran nombre de joves entre 12 i 25 anys, gaudiren d’una entretinguda vetllada amb una proposta d’Oci alternatiu, en què la convivència i el treball en equip foren claus per tal d’aconseguir el tresor de TutanKamon".

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.