laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: Alex Oltra/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 22
de noviembre de 2019

PLANTES AROMÀTIQUES A L’AULA

 

• L’àrea de Gestió Responsable del Territori de l’Ajuntament, amb la col·laboració de STV Gestión S.L, que gestiona els parcs i jardins de la ciutat, ha presentat un nou programa d’educació ambiental, el 15è, de la Xarxa d’Ecoescoles de Gandia.
• S’hi ha repartit 1.000 plantes aromàtiques de quatre espècies diferents a tots els centres d’Infantil i Primària de la ciutat: Espígol, Timó, Romer i Santolina, conjuntament amb fitxes tècniques amb la descripció, els usos... per a treballar l’aula.
• Alícia Izquierdo: “Volem que, des de l’escola, els xiquets i les xiquetes es posen en contacte amb les nostres espècies autòctones, que després podran identificar en el seu entorn natural més immediat”.

La regidora de Gestió Responsable del Territori, Alícia Izquierdo, acompanyada de la responsable a Gandia de l’empresa concessionària de la gestió del parcs i jardins de la ciutat, STV Gestión, S.L., Clara Carbonell, ha presentat un nou programa d’educació ambiental, el 15è, de la Xarxa d’Ecoescoles de Gandia: “Aromàtiques a l’Aula”. Amb la implicació de STV, s’hi ha repartit 1.000 plantes aromàtiques autòctones de quatre espècies diferents: Espígol, Timó, Romer i Santolina a tots els centres educatius d’Infantil i Primària de Gandia.

Conjuntament amb les plantes, s’hi ha distribuït fitxes tècniques, per nivells, amb la descripció, els usos, la reproducció, etc... “Volem que, des de l’escola, els xiquets i les xiquetes es posen en contacte amb les nostres espècies autòctones, que després podran identificar en el seu entorn natural més immediat”, ha assegurat Izquierdo.

Per la seua banda, Carbonell ha destacat el compromís de STV “en la gestió social corporativa, l’ocupació, i en temes mediambientals. Volem inculcar valors educatius ambientals”.

Finalment, la regidora de Gestió Responsable del Territori ha avançat que el seu departament ja treballa en el 16è programa d’educació ambiental Xarxa d’Escoescoles Gandia, conjuntament amb el Consorci de Residus (COR), al voltant del compostatge i molt vinculat al programa “Hort a l’Escola”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.