laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: Alex Oltra/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 22
de noviembre de 2019

EL TEATRE SERRANO ACOLLIRÀ LA CELEBRACIÓ DE LA 41 EDICIÓ DE LA GALA DE L'ESPORT

 

• L'esdeveniment se celebrarà el dissabte 30 de novembre a partir de les 20 hores i pretén reconéixer i donar protagonisme a tots els esportistes de Gandia.

La regidora delegada d'Esports, Lydia Morant, ha presentat aquest matí en roda de premsa la 41 edició de la Gala de l'Esport que se celebrarà el dissabte 30 de novembre a partir de les 20 hores al Teatre Serrano.

Un acte on han confirmat la seua presència 45 clubs esportius (la participació més alta de la història de la Gala), i on es reconeix l'esforç que realitzen durant tot l'any els més de 100 esportistes locals seleccionats en categoria femenina i masculina.

"És un acte organitzat des del Servei d'Esports on volem reconéixer i donar protagonisme a tots els esportistes de Gandia. Esportistes formats en clubs locals que compten amb tot el suport de govern en una nit que pretenem siga especial, ja que valorarem el seu esforç i treball durant una última temporada que ha estat carregada d'èxits" va declarar Lydia Morant qui ha destacat l'alta participació dels clubs de Gandia.

L'edil també va destacar que la Gala suposa el retrobament de tots aquests atletes que porten el nom de la nostra ciutat, vinculant-la a l'esport, a l'estil de vida saludable a més de premiar valors com el treball, l'esforç i l'excel·lència.

Els premis que s'atorgaran seran els següents: mencions especials a la trajectòria esportiva de la temporada; premi al millor tècnic de l'any; entitat col·laboradora; a més del premi Damià Català a la trajectòria esportiva i els dos guardons als millors esportistes de la ciutat en categoria femenina i masculina.

La regidora ha finalitzat la roda de premsa felicitant a tots els guardonats i ha explicat que el Consell d'Esports es va reunir ahir per deliberar els guardonats. "Intentem que la decisió siga presa amb el consens dels clubs i tots els grups polítics. Ha estat una decisió difícil perquè hi ha currículums molt destacats i el nivell dels esportistes de Gandia és cada vegada més alt".

* La Gala estarà ambientada en els anys 20 i comptarà amb la participació d'un grup en directe per intentar que la Gala siga amena i divertida.
* L'edició d'enguany comptarà amb l'actuació d'un grup de gimnastes dirigit per Gemma Terrades de Club Educasport Gandia i una exhibició de Taekwondo a càrrec de Gustavo Arenas.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.