laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: Alex Oltra/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 22
de noviembre de 2019

GANDIA POSA EN MARXA EL PROGRAMA 'BARRIS ACTIUS. PARTICIPA DEL TEU BARRI'

 

• La iniciativa pretén coordinar i donar difusió a les activitats que es desenvolupen en cada barriada.

El regidor delegat de Participació Ciutadana, Nahuel González; i el director general de l'àrea, Juanjo Giner, han presentat aquest matí en roda de premsa la iniciativa "Barris Actius. Participa del teu barri".

Tal com ha explicat Nahuel González, la regidoria de Participació Ciutadana pretén, des de la transversalitat, coordinar, impulsar i donar difusió a totes les activitats que es realitzen als barris de Gandia.

"Són moltes activitats les que es realitzen des de totes les àrees de l'Ajuntament i els col·lectius dels barris. La intenció és implicar la ciutadania perquè participi de forma activa en els Centres Socials" va declarar González qui també ha recordat que ahir es va aprovar al plenari la constitució de les juntes de districte. "Tenim molta feina per fer entre tots per donar veu i solució als problemes de la ciutadania perquè tinguen una millor vida en l'entorn més proper i per a això utilitzarem tots els recursos municipals, com la UPG, per adaptar els cursos a les demandes dels veïns".

Per la seua banda, Juanjo Giner, ha explicat que des del departament s'està realitzant un diagnòstic dels recursos i necessitats de cada barri. "Pretenem coordinar totes les activitats que es desenvolupen i donar-les a conéixer impulsant la comunicació a les xarxes socials i mitjançant cartelleria".

* L'altre aspecte que es pretén desenvolupar és oferir activitats que milloren el funcionament de barri i iniciatives que demane cada barriada en coordinació amb les Juntes de Districte.


Cartel anunciador

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.