laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: AyuGandia/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 21
de noviembre de 2019

SAFORBICI FA UNA ATURADA TÈCNICA NECESSÀRIA PER A MILLORAR CONSIDERABLEMENT EL SERVEI

 

• Aprofitant que els mesos de novembre, desembre i gener hi ha una disminució importants d’usuaris, la concessionària del servei públic de bicicletes ha anunciat que s’instal·larà un software més intuïtiu, s’ampliarà el nombre de bicicletes, es farà una atenció presencial a l’usuari i s’utilitzaran vehicles elèctrics per al manteniment, recol·locació i reparació dels elements vinculats al contracte per a l’optimització del servei.
• L’empresa assegura que es compensarà els usuaris afectats amb l’ampliació dels terminis derivats de la suspensió, sense càrrec per a ells, estudiant particularment cada cas si fora necessari i s’informarà en les estacions, apps, web i xarxes socials vinculades al sistema.
• Des del Govern local es recorda que el Pla d’Ajust impedeix a l’Ajuntament invertir diners en la contracta i s’ha anticipat la solució “per tal de convertir un problema en una potencialitat, que beneficiarà els usuaris a partir de gener”.

IMPURSA S.A., l’empresa concessionària del servei públic de bicicletes, SaforBici, ha informat l’Ajuntament que, amb la finalitat d’implantar millores en el sistema que beneficiaran l’usuari i faciliten la gestió, és necessari un període d’aproximadament dos mesos d’aturada en el servei. L’anunci l’han fet aquest matí, el co-portaveu del Goven local, José Manuel Prieto, i el regidor de Contractació, Nacho Arnau.

Durant aquest període es procedirà a instal·lar un software més intuïtiu (l’actual estava obsolet i donava molts problemes), s’ampliarà el número de bicicletes, s’implantarà un servei d’atenció presencial a l’usuari i s’utilitzaran vehicles elèctrics per a les tasques de manteniment, recol·locació i reparació dels elements vinculats al contracte per a l’optimització del servei.

IMPURSA S.A, també assegura en el seu escrit que les estadístiques del sistema demostren que els mesos de novembre, desembre i gener son idonis per a fer l’aturada tècnica i afectar el mínim possible els usuaris, ja que hi ha una disminució notable d’usos del servei com a conseqüència de les condicions meteorològiques pròpies d’aquesta època. No obstant això, l’empresa compensarà els usuaris afectats amb l’ampliació dels terminis derivats de la suspensió, sense càrrec per a ells, estudiant particularment cada cas si fora necessari i s’informarà en les estacions, apps, web i xarxes socials vinculades al sistema.

Arnau ha indicat que tant, els funcionaris del departament de Contractació, com els Serveis jurídics de l’Ajuntament han informat favorablement.

Per la seua banda, Prieto ha recordat que el Pla d’Ajust impedeix a l’Ajuntament invertir cap euro per tal d’eixir al rescat de contractes de serveis deficitaris com aquest. “Per aquesta raó es va traure a concurs conjuntament la gestió del servei públic de bicicletes, que no genera beneficis, amb el de gestió i manteniment de la senyalització, mupis i altres elements del mobiliari urbà informatiu”, que té ingressos derivats de la publicitat. “Es tracta d’una aturada comprensible, tothom estàvem d’acord en que era necessari abordar, amb honestedat, els problemes. El software, per exemple, no sostenia segons quines coses... I hem aprofitat per convertir-ho en potencialitat, introduint millores considerables en el contracte. Hem anticipat la solució i els usuaris eixiran guanyant després d’un parell de mesos”, ha conclòs.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.