laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Foto de familia tras la jornada
Foto: AyulaFont/2019
Fuente: Ayuntamiento de La Font d'en Carròs

Valencia 21
de noviembre de 2019

LA FONT D’EN CARRÒS REP UNA MENCIÓ ESPECIAL DELS PRIMERS PREMIS DE FESTES INCLUSIVES NO SEXISTES

 

• El projecte presentat per l’ajuntament de la Font d’en Carròs ha estat mereixedor de la menció especial per a poblacions menors de 5000 habitants.

Ivan Agud Moratal, regidor de festes de la Font d’en Carròs, va recollir personalment el guardó ahir, dimecres 20 de novembre, al Centre del Carme de Cultura Contemporània de València on es van lliurar els primers Premis de Festes Inclusives No Sexistes concedits per la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives.

El projecte presentat per l’ajuntament de la Font d’en Carròs ha estat mereixedor de la menció especial per a poblacions menors de 5000 habitants.

El premi ha estat convocat per la Direcció General de l'Institut Valencià de les Dones i per la Igualtat de Gènere amb la finalitat de promoure i incentivar la realització de festes igualitàries i inclusives, que promoguen actituds no sexistes entre la població, amb la finalitat de promoure la igualtat de gènere en les seues festes, contribuint amb això a la ruptura dels estereotips de gènere; a propiciar la participació de les dones en condicions d'igualtat i a l'eliminació de qualsevol forma de discriminació i de violència contra les dones. S’estableixen 4 premis de 10.000 euros cadascun: un per a poblacions menors de 5000 habitants, un per a poblacions entre 5001 i 10.000 hab.; un per a poblacions entre 10.001 i 20.000 Hab.; i finalment un per a poblacions de més de 20.000 hab.

Els ajuntaments premiats han estat els de Vilafranca, l'Alcúdia de Crespins i Alaquàs, així com la Mancomunitat La Vega. Tots ells obtindran un premi de 10.000 euros. També s'ha concedit una menció especial, sense dotació econòmica, als ajuntaments de la Font d'en Carròs, Pedreguer, Benetússer i Mislata.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.