laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cartel anunciador recortado
Fuente: Ayuntamiento de Bellreguard
Valencia 21
de noviembre de 2019

UNA FESTA DE LA INFÀNCIA PROMOU LA IMPLICACIÓ DE XIQUETS I XIQUETES EN LES DECISIONS PER A MILLORAR BELLREGUARD

 

• La iniciativa, amb motiu del Dia Universal dels Drets dels Infants, inclou el proper dissabte activitats lúdiques i reivindicatives, així com la constitució del Consell de Xiquetes i Xiquets.
• Juanjo Giner: “La implicació de la infància és un pilar estratègic en la construcció d’una societat més igualitària, democràtica i justa”.

Bellreguard commemora aquest dissabte 23 de novembre el Dia Universal dels Drets de l’Infant, amb una gran festa participativa que inclou activitats per als més menuts, així com la reivindicació de la protecció de la infantesa. La jornada conclourà, a més, amb la constitució del Consell de Xiquetes i Xiquets.

Es tracta, segons el regidor de Participació Ciutadana, Juanjo Giner, de “treballar l’educació en la participació per garantir el dret de les xiquetes i xiquets a participar activament de les decisions per millorar el poble”. I de caminar així cap a un “apoderament de la infància”, com a “pilar estratègic en la construcció d’una societat més igualitària, democràtica i justa”, ha afegit.

Aquesta Festa de la Infància que es celebrarà a l’Espai Participa (Escoles Velles) comença a les 17 hores, amb diversos tallers i activitats lúdiques pels drets dels infants, a càrrec del professorat i l’AMPA de l’Escoleta Municipal i l’AMPA del CEIP Gregori Mayans. Hi haurà una gimcana temàtica sobre els drets dels infants; un taller de muralisme sobre el dret a la participació, a càrrec de l’artista Tmx; i una acció reivindicativa pel dret a la protecció de l’infant.

* Després, a les 19 hores es constituirà al Saló de Plens de l’Ajuntament de Bellreguard el Consell de Xiquetes i Xiquets.


Cartel anunciador

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.