laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la jornada
Foto: Alex Oltra/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 21
de noviembre de 2019

JORNADA SOBRE "ECONOVIDA" A GANDIA

 

• L'Urbalab Gandia va acollir ahir la sessió "EconoVida. Som Economia Sostenible", organitzada per la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors productius, Comerç i Treball mitjançant la Direcció general d'Economia Sostenible. L'acte va comptar amb la presència del Conseller, Rafa Climent i Miquel Lorente, director general d'Economia Sostenible.

"Des del primer moment en què l'actual Consell començarem a exercir la nostra responsabilitat com a gestors, ens marcarem com a objectiu contribuir a la transformació de l'actual model econòmic cap a un nou model que siga sostenible (social, mediambiental, econòmicament) on el coneixement siga l'eix del canvi. El nostre objectiu és el Bé Comú de la nostra societat i aconseguir que les persones siguen el centre de les nostres polítiques. Perquè una de les claus de la transformació del model productiu és crear una estructura empresarial basada en la sostenibilitat, on la economia , la societat i el medi ambient es recolzen de forma mútua", va assegurar Climent.

El regidor de Polítiques Econòmiques, Comerç, Indústria i Innovació, Ferran Martínez, va ser l'encarregat d'obrir la jornada, que pretén fomentar el desenvolupament sostenible al territori valencià, "a més d'oferir a les empreses i emprenedors els serveis i suports que té la Conselleria per a crear i consolidar les seues empreses dins dels paràmetres de sostenibilitat, així com assessorar-los en el desenvolupament dels seus projectes".

Per la seua banda. el Vice-alcalde, Josep Alandete, va concloure la sessió dirigida a empreses, emprenedors, associacions empresarials i professionals, centres de formació, centres de capacitació ocupacional, cooperatives, entitats financeres, orientadors laborals i professionals, mútues, administració local, ADL’s, etcètera. "Sens dubte, estem assistint a un canvi de paradigma perquè l’emergència climàtica ens hi obliga a actuar sense dilació possible. Perquè al capdavall, vida en tenim només una i hem de ser responsables totes les persones que habitem el planeta de la petjada que deixarem per a la posteritat. Cada una amb el seu grau de responsabilitat i capacitat d’influència, com a persones consumidores, empresàries o representants polítics. És clar que els xicotets canvis són poderosos però cada volta més calen accions constants i massives perquè allò que entenem per humanitat perdure i l’harmonia amb la natura siga l’única manera de relacionar-nos-hi després de milers d’anys de depredació".

Es tracta de la primera de les tres jornades que, juntament amb Castelló i Elx, formaran les sessions de "Som economia sostenible", durant els mesos de novembre i desembre.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.