laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cartel anunciador recortado
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 20
de noviembre de 2019

L’ASSOCIACIÓ CULTURAL CENTELLES I RIUSECH ORGANITZA DIVERSES ACTIVITATS DINS DE LA SEUA PROGRAMACIÓ DE TARDOR 2019

 

• L’Associació Cultural Centelles i Riusech, i la Delegació de Cultura i Patrimoni, organitzen del 22 de novembre al 20 de desembre una sèrie d’activitats que formen part de la programació de tardor d’aquesta entitat cultural d’Oliva.

La programació s’inicia aquest divendres, 22 de novembre, a la conferència ‘La Fundació d’Oliva i les aventures mediterrànies dels Carròs S. XII-XIV’ a càrrec de l’historiador Abel Soler, i que presentarà el regidor de Cultura i Patrimoni, Julio Llorca. La xerrada està prevista a les 19.30 h a la sala de conferències de la Casa Maians.

La segona de les activitats previstes serà el divendres, 13 de desembre, a les 19.30 h i a la mateixa ubicació, amb la presentació del núm. 17 de la Revista ‘Cabdells’ d’Investigació de l’Associació Cultural Centelles i Riusech. Intervindran el regidor de Cultura i Patrimoni, Julio Llorca; el professor de secundària, Alejandro Cardona; el director de la revista, Manel Arcos; i el president de l’associació, Antoni Esteve. En acabar se servirà un vi d’honor als assistents.

La programació de tardor finalitzarà el divendres, 20 de desembre, amb la presentació de la IV Beca d’Investigació Serafí de Centelles ‘La Vila d’Oliva al segle XV’. Intervindran Josep Bordes, historiador i autor del llibre, i Antoni Esteve, president de l’Associació Centelles i Riusech. Tindrà lloc a partir de les 19.30 hores a la sala de conferències de la Casa Maians.


Cartel anunciador

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.