laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la jornada
Foto: AyuOliva/2019
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 20
de noviembre de 2019

ÈXIT DE LA 3A SETMANA DE LA SALUT CELEBRADA A OLIVA

 

• Aquesta setmana passada Oliva va acollir la 3a Edició de la Setmana de la Salut. Unes activitats que es van inaugurar amb una exposició i una xerrada molt interessant sobre la Poliomielitis, el seu impacte en la població mundial i la seua erradicació amb la introducció de la vacuna.
• Posteriorment es va donar pas a una setmana plena de conferències, dutes a terme per professionals i especialistes en cadascuna de les matèries tractades.
• "Hem pensat en tota la nostra ciutadania; per això hem dedicat cada dia a un sector concret de població" explicava el regidor de Salut Pública, Miguel Monzonís.

En la Setmana de la Salut 2019 s'han organitzat xerrades dirigides a la gent gran des d'un punt de vista de detecció i prevenció de diferents tipus de malalties i problemàtiques diàries. Altres dirigides a la població adulta amb aspectes més genèrics per a actuar en diferents situacions i mantenir una qualitat de vida.

També s'ha pensat en els més joves, per això s'han celebrat tallers i xerrades per tal de prendre consciència sobre temes molt sensibles en la nostra societat i que, a més a més, els afecta directament.

Per concloure aquesta setmana, va tindre lloc al Casal Jove un últim taller per a pares i mares de lactants i menors de 6 anys per a tractar problemes rellevants i típics en els infants.

Tal com ja es va iniciar el passat 1 de novembre, al llarg dels diversos actes de la Setmana de la Salut s’ha continuat amb la promoció del suc de taronja valenciana amb certificat d'origen per a tots els assistents.

Des del Departament de Salut Pública s'espera que puguen ser útils els tallers i es vol agrair l'assistència de tothom i la col·laboració del Centre de Salut, la Creu Roja, la Guàrdia Civil i la participació de totes les persones que han fet ponències.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.