laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Gandia
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 20
de noviembre de 2019

RESPOSTA LLISTES D'ESPERA

 

• La regidora delegada de Sanitat, Liduvina Gil, ha respost aquest matí a les crítiques realitzades aquest mateix matí per part de Partit Popular sobre la llista d'espera i la manca de persones a l'hospital Francesc de Borja.

En primer lloc, Gil ha afirmat que la Conselleria és conscient d'aquesta situació que no només es produeix en el cas de Gandia sinó que afecta a altres municipis de la Comunitat Valenciana. "Mantenim un contacte freqüent amb els responsables polítics i tècnics de la Conselleria i des de l'Ajuntament de Gandia continuem reclamant i fent nostres les reclamacions dels professionals i els pacients" i afegia que "Històricament, les dades de setembre són pitjors perquè durant els mesos de juliol, agost i setembre, part dels llits i els quiròfans dels hospitals tanquen per les vacances del personal. No obstant la xifra sempre es redueix de forma important en els mesos de novembre i desembre quan ja es recupera l'activitat normal".

L'edil ha recordat que des de Sanitat ja s'ha pres la decisió d'incrementar el pressupost fins a 35,2 milions en total per operar llista d'espera a més de dotar d'altres 3,4 milions més per al pla de xoc, que passa d'11 a 14,4 milions d'euros.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.