laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Cartel anunciador recortado
Fuente: Ayuntamiento de Potries
Valencia 20
de noviembre de 2019

25N – DIA CONTRA LA VIOLÈNCIA MASCLISTA

 

• Potries llança una campanya per al 25 de novembre de 2019 contra la violència masclista visualitzant els micromasclsimes com una pràctica normalitzada socialment. Una campanya dissenyada des de l’Ajuntament de Potries dirigit a un públic jove. Agafa l’estètica de la xarxa social Twitter per a emfatitzar pràctiques quotidianes tan subtils i tan interioritzades que poden passar desapercebudes, però que reflecteixen i perpetuen les actituds masclistes i la desigualtat entre dones i hòmens.

Consta de 15 tuits on es veuen reflectides 15 situacions que patim les dones, estaran penjades/exposades pels carrers del poble, des de hui, fins al 26 de novembre, data en què acaba el calendari d’actes i activitats programades per al dia violència masclista.

CONCENTRACIÓ I LECTURA DEL MANIFEST

Dilluns dia 25 de novembre a les 12.00 h en la plaça de Potries es durà a terme la concentració que donarà pas a la lectura del manifest. Serà una lectura compartida on tota aquella persona que vulga participar podrà fer-ho.

TEATRE DESDÉMONA

Dilluns dia 25 de novembre de vesprada a les 19.00 h en la Casa de la Cultura de Potries es representarà l’obra de titelles Desdémona, una obra que naix des de la ràbia que ens produeix escoltar com quasi cada dia una dona ha sigut assassinada a mans de la seua parella. L’obra escrita per William Shakespeare parla sobre la gelosia i el que comporta deixar-se portar per ella. Aquest treball està dirigit a un públic jove i adult. La duració serà d’una hora i l’entrada serà gratuïta.

XARRADA NOVES MASCULINITATS

Dimarts dia 26 de novembre de vesprada a les 19.00 h a la Fonda d’Entitats tindrà lloc la xarrada sobre noves masculinitats de la mà de Joan Sanfélix, sociòleg i doctor en estudis de gènere. Es tracta d’abandonar la idea de la masculinitat masclista i acostar-la a les noves corrents actuals marcades per la lluita per la igualtat i el feminisme, es tracta, en definitiva, d’una altra forma d’estar al món com a homes.


Cartel anunciador

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.