laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Oliva
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 19
de noviembre de 2019

L’AJUNTAMENT D’OLIVA APROVA EL PRESSUPOST MUNICIPAL DE 2019

 

• El Ple de l’Ajuntament d’Oliva ha donat llum verda al Pressupost Municipal 2019. Aquest fet permetrà iniciar els plans de reestructuració i reforç en personal, millora de serveis i el pagament a proveïdors.

El pressupost ascendeix a un total de 22.560.000 euros, en ingressos i en despeses. Respecte a l’any anterior, s’incrementa en 30.000 euros. ‘Som conscients que la seua aprovació arriba tard i que aquest pressupost hauria d’haver estat aprovat ja abans, i més, en tractar-se d’any electoral, ja que es produeix un retard major en haver de constituir-se el nou equip de govern’ assenyalava la vicealcaldessa i regidora d’Hisenda, Ana Morell.

* Pel que respecta als ingressos, pràcticament es manté la seua previsió respecte a l’any 2018.

En el capítol de despeses, el major increment es produeix en la partida de personal, que experimenta un increment de 632.950 euros, equivalent al 5.49%. Aquest increment es justifica per l’aplicació del 2.5% d’increment previst pel Reial Decret llei 24/18 per a l’exercici 2019.

Així mateix, aquest govern va establir com a prioritari reforçar els departaments de RRHH, Contractació i Urbanisme. Per aquesta raó, s’ha consignat les tres places completes (tècnic de contractació + 2 administratius) que figuraven en ‘encomandes de gestió’ amb un cost total de 139.000 euros.

LA COMPARATIVA ENTRE EL PRESSUPOST DE 2018 I 2019 EN INGRESSOS I DESPESES ÉS LA SEGÜENT:


Fuente: Ayuntamiento de Oliva/2019

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.