laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: Alex Oltra/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 18
de noviembre de 2019

GANDIA NO PAGARÀ MÉS DE L’ACORDAT AMB ELS PROPIETARIS DE COCOLOCO

 

• L’Audiència Provincial desestima el recurs interposat pels propietaris de la discoteca contra l’acord que ells mateix van signar amb l’Ajuntament, mitjançant el qual la ciutat ha pagat més de 400.000 € per la rescissió del contracte d’arrendament de les instal·lacions de la primera línia de la platja. Un contracte que es va signar el 30 d’octubre de 2012 i es troba dins la coneguda com a ‘operació Cocoloco’ posada en marxa fa dues legislatures.
• La Conselleria d’Agricultura dóna més temps als ajuntaments afectats per l’incendi de Llutxent per a executar i justificar els treballs agro-forestals realitzats a partir de les ajudes rebudes.

Els Co-portaveus de Govern: el Vice-alcalde, Josep Alandete, i el Tinent d’Alcaldessa, José Manuel Prieto, han comparegut hui davant els mitjans de comunicació per tal d’informar dels principals assumptes tractats a la Junta de Govern Local celebrada aquest matí.

Així, el principal tema tractat ha sigut la donació de compte d’una sentència judicial de l’Audiència Provincial de València que no accepta la demanda interposada per l’empresa propietària de l’immoble de l’antiga discoteca Cocoloco contra l’Ajuntament de Gandia. Les dues parts van arribar a un acord extrajudicial, avalat pel jutjat 5 de Gandia, pel qual el consistori no havia de pagar més de 400.000 € per la rescissió del contracte d’arrendament del local, situat en la primera línia de la platja, i que es va signar fa dues legislatures, el 30 d’octubre de 2012. Els propietaris van presentar un recurs d’apel·lació sol·licitant més diners, el qual finalment no ha prosperat i ha donat per vàlid l’acord. “La dubtosa ‘operació Cocoloco’ del govern del PP ha acabat constant molts diners a la ciutat. En la defensa de l’interès general, els diners públics s’han de mirar amb escrupolositat i aquesta n’és una prova més. Faran falta tres legislatures per a deixar l’Ajuntament tal i com el va trobar el PP, per culpa d’operacions tan desastroses i oneroses com aquesta”, ha assegurat Prieto.

Cal recordar que, a hores d’ara, continua oberta la via judicial amb l’empresa per haver-li llevat la llicència d’establiment.

D’altra banda, Alandete ha informat del decret de la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, de 15 de novembre, ampliant el termini fins al 20 de juny de 2020 perquè els ajuntaments afectats per l’incendi forestal de Llutxent (entre el 6 i el 12 d’agost de 2018) puguen disposar de més temps per a executar i justificar els treballs agro-forestals realitzats amb les ajudes concedides per l’administració autonòmica. Més de 900.000 € en el cas de Gandia. “Des de l’Ajuntament estem treballant de valent des del primer dia per fer valdre les ajudes i pal·liar la tragèdia. De fet, hui també hem aprovat la darrera ajuda privada per a un tractor que s’havia fet malbé en l’incendi, dins les línies d0actuació per a habitatges i agràries”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.