laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la recepción del premio
Foto: Alex Oltra/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 15
de noviembre de 2019

LA FEDERACIÓ DE FALLES REP EL III PREMI A LA TRAJECTÒRIA CULTURAL DE FOMENT AIC

 

• Diana Morant: "Les Falles no només són un centre consumidor de cultura, sinó també un centre productor d'ella atés que fomenten l'activitat dels creadors en totes les seues facetes i durant tot l'any".

Foment va acollir ahir la III edició del Premi a la Trajectòria Cultural organitzat per Foment d'Agricultura, Indústria i Comerç on es va fer entrega d'aquest reconeixement a la Federació de Falles de Gandia.

A l'acte hi va assistir una àmplia representació del sector empresarial, les falles de la ciutat i de la corporació municipal encapçalat per l'alcaldessa de Gandia, Diana Morant qui no va dubtar a destacar durant la seua intervenció la importància del col·lectiu faller com un dels motors culturals de la ciutat i va reivindicar l'evolució espectacular dels "llibrets" fallers; el 'Foc i Flama', declarat aquest any com a publicació d'interés turístic; el premi de poesia Joan Climent; o el certamen teatral Ligorio Ferrer.

"Vull mostrar el meu més sincer reconeixement a la tasca desenvolupada per les Falles de Gandia. En aquests moments vivim un període molt fructífer per al moviment faller de la ciutat, fruit d'una col·laboració lleial, sincera i exemplar entre la Junta Local Fallera i l'Ajuntament" va afirmar Diana Morant qui va finalitzar la seua intervenció destacant que "Actualment, les Falles de Gandia són un element plenament cultural, nexe unificador de veïns i, a més, motor econòmic i turístic. No només són un centre consumidor de cultura, sinó també un centre productor d'ella atés que fomenten l'activitat dels creadors en totes les seues facetes i durant tot l'any. I, molt important: les Falles vetllen pel manteniment del Valencià com a llengua pròpia".

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.