laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Gandia
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 14
de noviembre de 2019

RESPOSTA NACHO ARNAU CARRIL BICI GRAU

 

• El regidor delegat de Trànsit i Mobilitat, Nacho Arnau ha respost aquest matí a les qüestions plantejades pel Partit Popular sobre la implantació de carril bici segregat de l'Grau.

Arnau ha recordat que la mesura respon a una reivindicació històrica dels veïns de l'Grau i que va ser aprovada en Junta de Districte per àmplia majoria i on també es va abordar una possible modificació dels canvis de circulació als carrers veïns, aspecte que va ser descartat.

No obstant això, l'edil ha manifestat que s'analitzarà el funcionament de la mateixa durant les properes setmanes i que si fos necessari es realitzarien les modificacions que des del departament de mobilitat es consideraren pertinents.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.