laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la jornada
Foto: AyuGandia/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 14
de noviembre de 2019

GANDIA EXPOSA ELS SEUS PROJECTES EN LA TERCERA EDICIÓ DE XARXA SALUT

 

• La regidora de Sanitat i Salut Pública, Liduvina Gil, ha participat aquest matí a la III Jornada Xarxa Salut celebrada a Onda i que ha estat organitzada per la Direcció General de Salut Pública i Addiccions i l'Ajuntament d'Onda.

Baix el títol, "Municipis per la Salut de la Comunitat Valenciana, la intersectorialitat com a base per a la Salut Local" es pretén fomentar l'intercanvi d'experiències en l'àmbit de la salut en l'àmbit local, i està dirigida als municipis, ciutadania i professionals que des de diferents sectors (educació, joventut, sanitat, urbanisme, etc.) treballen per a la salut i el benestar a la Comunitat Valenciana.

Durant la jornada, Gandia ha estat un dels exemples d'iniciatives innovadores intersectorials i s'ha exposat el mapejat realitzat des del departament per a una ciutat inclusiva i analitzat el treball realitzat juntament amb el departament de Salut per a la prescripció de l'activitat física com a forma de millorar la qualitat de vida de la ciutadania.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.