laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la jornada
Foto: Alex Oltra/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 14
de noviembre de 2019

DIGITALITZA EL TEU COMERÇ: SUPERA EL REPTE DIGITAL

 

• El regidor de Polítiques Econòmiques, Comerç, Indústria i Innovació, Ferran Martínez, inaugurava ahir a Foment AIC la jornada “Digitalitza el teu comerç: supera el repte digital”.

Dirigida a empresaris i professionals de la distribució comercial detallista de Gandia i la Safor, l’objectiu era explicar què és i com es pot iniciar el camí de la digitalització per part d'una pime comercial.

La jornada va reunir un conjunt d'experts que hi van analitzar les claus de la digitalització i l'ús d'eines tecnològiques i de xarxes socials per a vendre més i millor, per a millorar la comunicació amb el client i per a guanyar visibilitat en un entorn com l'actual, cada vegada més digital i més competitiu. Així mateix, el fòrum va comptar amb un grup de comerciants professionals del sector que han iniciat el seu camí cap a la digitalització, tant en la gestió dels seus negocis, com en la comunicació i fidelització dels seus consumidors.

Amb caràcter gratuït, s'emmarca en el Programa de Comerç Minorista 2019, gestionat per la Cambra de Comerç d'Espanya a través de les Cambres de Comerç i els seus Consells regionals, i està cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) i per la Secretaria d'Estat de Comerç del Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme.

L'Oficina Comerç i Territori-PATECO del Consell de Cambres de Comerç de la Comunitat Valenciana, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Gandia, Foment AIC, FAES, Centre Històric Comercial, Comerciants República Argentina, El·líptica i Adjacents, Cambra de Comerç de València i la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Turisme van organitzar la jornada.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.