laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Apoyo de todos los grupos políticos
Foto: Alex Oltra/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 13
de noviembre de 2019

GANDIA SE SUMA A LA CAMPANYA PER DECLARAR EL DIA MUNDIAL DEL XICOTET COMERÇ

 

• El govern municipal de Gandia i els partits representats al consistori han escenificat aquest matí el seu suport a la iniciativa posada en marxa per la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana que pretén recollir suports perquè es declare el Dia Mundial del xicotet comerç.

L'alcaldessa de Gandia, Diana Morant ha declarat que "hui reivindiquem que la ciutat de Gandia creu en el xicotet comerç i el considera com un element necessari i identitari de la ciutat. Gandia no s'entendria sense el seu xicotet comerç perquè manté a moltes famílies i dona vida a les barriades"" Des d'ací volem demanar que aquest suport es transforme en la compra al xicotet comerç que ha d'afrontar un món globalitzat on les formes de consum estan canviant i que ja està realitzant un esforç important per adaptar-se i modernitzar-se".

El president de la Cooperativa de Comerciants de Centre Històric, Pedro Izquierdo ha manifestat el seu agraïment al consistori pel suport brindat per desenvolupar la campanya. "Aquesta campanya pretén crear el Dia del xicotet comerç i per a això s'ha creat una plataforma de votació" "Aquest tipus de comerç li dóna vida als carrers i genera ocupació estable. Ara mateix hem d'afrontar els reptes d'un altre tipus de superfícies i la problemàtica dels productes falsificats" "El Centre Històric és el cor de la ciutat i si el cor s'apaga, la ciutat es mor".

Finalment, Ferran Martínez, regidor delegat de Polítiques Econòmiques i Comerç ha recordat les diverses iniciatives que s'han desplegat des del seu departament que van dirigides a reforçar el xicotet comerç com Fira Mercat. "Els comerciants estan realitzant un esforç important destinat a la digitalització per tal d'impulsar el comerç local".

* La campanya es durà a terme mitjançant una recollida de signatures a través de https://www.essuturno.com/ (página externa a este diario) i de la plataforma Change.org, on qualsevol persona pot subscriure la petició.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.