laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Foto de familia tras la bienvenida
Foto: Alex Oltra/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 12
de noviembre de 2019

EMPRESES DE GANDIA ACULLEN A CINC ESTUDIANTS EN PRÀCTIQUES DE LAVAL

 

• Cinc joves estudiants de l'Institut Robert Buron de la localitat francesa de Laval del grau de pastisseria i panaderia realitzaran pràctiques durant un mes en establiments de la ciutat, per tal d'aprendre el sistema de funcionament dels negocis que col·laboren en la iniciativa i continuar aprenent la nostra llengua.

• La mesura s'emmarca dins de les activitats i iniciatives del programa d'agermanament entre la capital de la comarca i la ciutat francesa.

Liduvina Gil, regidora delegada de Relacions Internacionals, ha explicat que els comerços que s'han implicat en la iniciativa són: Ramiro, Roselló, Pasta Pa, Pa d'Or, Toni Rodríguez i Raül Segura.

L'edil ha agraït als comerços la col·laboració que presten per fer realitat un programa que té com a objectiu principal donar als estudiants un complement a la seua formació professional, fent pràctiques a Gandia, la qual cosa els permet conéixer noves formes de treballar a més de millorar els coneixements en llengua espanyola. "En un món globalitzat com en el que vivim, donar oportunitats als nostres joves, és donar-los eines perquè puguen aconseguir un futur millor".

Gwendolyn Jammes, tutora dels alumnes, ha agraït en nom de l'institut "la bona acollida i predisposició que mostren tant l'Ajuntament de Gandia com els empresaris per donar continuïtat al projecte. Estem molt contents perquè els estudiants estaran ben atesos, aprendran moltes coses i gaudiran d'una ciutat tranquil·la com Gandia. És més, el problema el tenim quan tornen perquè es volen quedar a Gandia".

* Finalment, Inés Taugourdeau, estudiant del programa, va agrair al consistori i els empresaris la bona rebuda.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.