laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Mancomunitat de la Valldigna
Fuente: Mancomunitat de la Valldigna
Valencia 12
de noviembre de 2019

LA MANCOMUNITAT DE LA VALLDIGNA CREA UNA BRIGADA FORESTAL

 

• La Mancomunitat de la Valldigna, formada per Barx, Benifairó i Simat, dins les diferents iniciatives per donar servei als tres pobles mitjançant aquesta entitat supramunicipal, han creat una brigada forestal, a més de contractar una empresa també de serveis forestals.

La decisió ve presa per l'enorme espai de muntanya i riu que sumen els tres pobles, i la impossibilitat que individualment puguen fer front a les necessitats de treballar fructuosament en espais territorials tan amplis.

Les tasques que desenvoluparan inclou el manteniment relacionat amb el projecte de rehabilitació de la ribera fluvial del riu Vaca. Execució i control de tasques de manteniment contemplades als Plans Municipals de Protecció contra incendis.

Assessorament i execució de les tasques relacionades amb la catalogació i el manteniment de sendes forestals dels pobles mancomunats, així com la gestió dels processos pel que fa a la catalogació d'espais forestals de la Valldigna com a Paratges Naturals Municipals. També el manteniment i poda de zones recreatives municipals.

A més d'aquesta brigada, i gràcies a l'ajuda rebuda de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors productius, Comerç i Treball amb els programes EMPUJU i EMCUJU, s'ha contractat també dos administratius, un graduat en Belles Arts, una fisioterapeuta i un tècnic superior en animació sociocultural. Amb aquests contractes la Mancomunitat pretén donar serveis als tres pobles, aplegant allà on individualment cada ajuntament no pot atansar.    

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.