laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Violencia de género
Foto: Pixabay/2019
Fuente: Ayuntamiento de Xeraco
Valencia 12
de noviembre de 2019

XERACO PROGRAMA MULTITUD D'ACTIVITATS EL 15 DE NOVEMBRE AMB MOTIU DEL DIA MUNDIAL CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE

 

• Xeraco acollirà este pròxim divendres, 15 de novembre, a les 20 hores a la Casa de la Cultura la inauguració de l'exposició fotogràfica 'Viu en mi', amb la lectura del manifest amb motiu del Dia Mundial contra la Violència de Gènere. A continuació, tindrà lloc una performance de col·locació de "Zapatos Rojos".

Tammateix, el mateix divendres a les 18 hores, es celebrarà la presentació del llibre 'Cuentos clásicos para niñAs de hoy' de l'autor Javier León Sorribes, en la Biblioteca municipal.

Es tracta d'una adaptació lliure en la qual s'ha alterat la trama i els personatges dels contes per a crear personatges i situacions noves, que conserven parts de la història original, però que suposen una ruptura amb els estereotips sexistes.

* Aquesta vegada, sense prínceps ni princeses, sense madrastres ni bruixes. Elles són les heroïnes i no necessiten a ningú que les salve.
* Una activitat que s'emmarca en la programació d'activitats previstes per commemorar el Dia Mundial contra la Violència de Gènere.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.