laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Foto de familia tras la recepción
Foto: AyuOliva/2019
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 08
de noviembre de 2019

ELS COL·LEGIS D’OLIVA PREMIATS EN EL V CONCURS DE MEDI AMBIENT ORGANITZAT PER LA DIPUTACIÓ DE VALÈNCIA

 

• Oliva ha estat una de les ciutats on han participat més escolars en aquesta V edició del Concurs Ambiental Escolar.
• Enguany, han participat 571 alumnes de 4t, 5é i 6é dels huit col·legis de la ciutat.

El Departament de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Oliva, i la seua regidora delegada, Mª Josep Llorens, ha agraït a tots els centres escolars de la ciutat l’elevada participació, que any rere any, té el Concurs Ambiental Escolar que organitza l’Àrea de Medi Ambient de la Diputació de València.

Aquest matí s’ha realitzat el lliurament de premis als escolars guanyadors de l’edició d’enguany amb la presència de l’alcalde d’Oliva, David González, la regidora d’Educació i Medi Ambient, Mª Josep Llorens, portaveus dels grups municipals, alumnes premiats i familiars.

Els guanyadors en aquesta V edició han estat: Roser Lloret Berbegall, del CEIP Verge dels Desemparats, Fran Soriano Cotaina, del col·legi San José de la Montaña, Jesús de la Rosa Morató, del CEIP La Carrasca, i Naroa González Pulido, del CEIP Lluís Vives. Tots han estat premiats amb tres entrades per al Bioparc València.

Amb el concurs es pretén que l’alumnat de l’últim cicle de primària, mitjançant els seus treballs, descriguen o dibuixen, des de la seua perspectiva, la imatge que tenen de l’entorn natural que habitualment els envolta. Això els ajuda a valorar la necessitat d’adquirir actituds més sostenibles i respectuoses amb el nostre medi ambient.

El Concurs Ambiental Escolar forma part d’un programa de conscienciació per a corregir conductes i males praxis i alhora implantar hàbits cada vegada més sostenibles, i és per això el concurs està adreçat a la comunitat escolar.

PREMIS QUE ES REPARTEIXEN:

El Calendari Ambiental: De tot el material presentat pels col·legis de la província de València es fa una selecció i es confecciona un calendari amb els dibuixos seleccionats, el qual porta destacades les dades ambientals més importants. El calendari el reben tots els col·legis que han participat, un per a cada curs de 4t, 5é i 6é.

* Un diploma i un embolcall: Per a tot l’alumnat que participa hi ha un diploma pel seu compromís amb el medi ambient, i un embolcall reutilitzable.
* Entrades per al Bioparc: Cada alumne que haja realitzat un dibuix que ha estat reproduït en el calendari, rebrà un premi individual que consisteix en tres entrades per al Bioparc.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.