laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: Alex Oltra/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia
05 de noviembre de 2019

LES VEUS DE LA SOLIDARITAT

 

• 6 corals de la Safor-Valldigna s’uneixen en el “Festival de Cors benèfic” el pròxim dissabte 9 de novembre, a les 19 h, al Teatre Serrano.
• L’entrada-donatiu (5 €) es pot adquirir a la Casa de la Marquesa. Els diners recaptats es destinaran a l’Associació de Diversitat Física de Gandia.

El regidor delegat de Cultura, Nahuel González, acompanyat del coordinador del Festival de Cors benèfic, Juan Miguel Terrazas, i els membres de l’Associació de Diversitat Física de Gandia, Menchu Pla Vicens i Daniel Benigno Suárez, ha presentat el concert, que tindrà lloc el pròxim dissabte 9 de novembre, a les 19 h, al Teatre Serrano.

6 cors de la Safor-Valldigna uneixen les seues veus per una causa solidària, recaptar forns per a l’Associació de Diversitat Física de Gandia. Així, hi actuaran: La Coral Polifònica Santa Maria de la Valldigna de Simat, la Coral Santa Cecília d’Oliva, l’Orfeó del Real de Gandia, la Coral del Centre Musical de Beniopa, el Cor de l’Associació Artístic-Musical Sant Blai de Potries i el Cor de la Societat Musical de Benirredrà. Hi representaran músiques de tot tipus en versió coral: havaneres, populars, pop, boleros, poemes musicats, bandes sonores, temes de musicals, etc. “Agraïm la participació de les corals de la Safor-Valldigna, la seua solidaritat, com no podia ser d’altra manera”, ha expressat Terrazas.

L’entrada-donatiu es pot adquirir, per 5 euros, a la Casa de la Marquesa. “Des de l’Associació de Diversitat Física volem tractar de millorar la qualitat física dels nostres socis, però també el que ens preocupa són les nostres pors, la soledat, els nostres silencis... I les corals donaran veu als nostres silencis. Gràcies per les seues veus de solidaritat!”, ha manifestat Benigno.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.