laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: Jordi Estevan/2019
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 31
de octubre de 2019

EL FULL CULTURAL DE GANDIA RENOVA LA SEUA IMATGE I S’APROPA ALS BARRIS

 

• La Junta de Govern Local va renovar dilluns passat l’adhesió al Plan Platea del Ministeri de Cultura, que alleugereix costos, i permet portar al Teatre Serrano de Gandia obres de gran qualitat com “Mariana Pineda”, de Federico García Lorca (demà divendres, a les 20.30 h).
• En marxa els treballs de renovació de tota la climatització al teatre, els quals s’allargaran dos mesos.

El regidor de Cultura de Gandia, Nahuel González, ha mostrat aquest matí la imatge renovada del Full Cultural de Gandia, que s’estrena amb la programació de novembre. Així, el format també varia amb apartats per àrees temàtiques concretes: música, cinema, teatre, exposicions, conferències, biblioteca, visites/excursions, Arxiu Històric Municipal, infantils, museus... “Volem fer-lo més còmode i accessible a la ciutadania, també amb un format digital nou per a les xarxes socials... I ens hem proposat que l’edició en paper arribe a tots els centres socials dels barris”, ha assegurat González.

D’altra banda, la Junta de Govern Local va renovar dilluns passat l’adhesió al Plan Platea del Ministeri de Cultura. “Això ens permet alleugerir costos pel que fa a la programació teatral, ja que el Ministeri es compromet a fer-se càrrec d’una part important de la despesa que no es cobreix amb la venda d’entrades”. I portar obres del nivell de la que es representa demà divendres, a partir de les 20.30 h, al Teatre Serrano: “Mariana Pineda”, de Federico García Lorca i dirigida per Javier Hernández-Simón. Amb actors de la talla de: Laia Marull, Aurora Herrero, Óscar Zafra... “És important pel que significa també l’obra de Lorca, en l’aniversari de la seua mort i per a la recuperació i posada en valor de la Memòria Democràtica.”

Finalment, González ha informat que estan en marxa els preparatius per a l’inici, la pròxima setmana, dels treballs de canvi del sistema de climatització del Teatre Serrano, els quals duraran 2 mesos.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2019 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.